Elektrinių paspirtukų greičio ribotuvo jungiklis su nuotoliniu pulteliu Padidinti

Elektrinių paspirtukų greičio ribotuvas jungiklis su nuotoliniu pulteliu

N00046

Nauja prekė

Elektrinių paspirtukų greičio ribotuvo jungiklis su nuotoliniu pulteliu skirtas apriboti greitį nuotoliniu būdu.

Smulkiau

Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

20,00 € su PVM

Apie prekę

Elektrinių paspirtukų greičio ribotuvo jungiklis su nuotoliniu pulteliu skirtas apriboti greitį nuotoliniu būdu (paprastai iki 25km/h, jeigu Jūsų paspirtukas turi šią funkciją ar ECO režimą).

Puikiai tinka žmonėms norintiems naudotis vienu galingesniu paspirtuku šeimoje. Pvz. tėvai gali naudoti paspirtuku pilnu greičio, o jungiklis su su nuotoliniu pulteliu, padės greitai apriboti paspirtuko greitį, kai paspirtuku naudosis vaikai.

Tinka tokiems paspirtukams kaip: VSETT, PULSE, BLADE, BEASTER, HALTEN, ULTRON, DUALTRON, S10 X Pro ir kitiems.

Nuotraukoje matomi trys pultelių variantai - užsisakius šį jungiklį, pateikite savo paspirtuko modelį ir mes parinksime geriausiai tinkantį pultelį ar mygtuką tam modeliui.

Riedis.lt servisas gali pasiūlyti sumontuoti šį pultelį į jūsų paspirtuką, montavimo ir detalių kaina - 80eur. (įskaičiuojant darbus patį pultelį ir įtampos keitiklį, kuris reikalingas darbui atlikti.) Įtampos keitiklį rasite čia.

Vietoj pultelio, galima naudoti ir mini mygtuką, montuojamą ant paspirtuko korpuso, tokiu atveju kaina - 50eur. (įskaičiuojant darbus ir patį mygtuką.) Mygtuką rasite čia.

Taip pat, panašaus sprendimo pagalba, galima ir nuotoliniu būdu įjungti ir išjungti paspirtuką - tai padės apsaugoti paspirtuką nuo vagysčių, išjungus paspirtuką pulteliu, jo niekas negalės paprastai įjungti. 

Toks sprendimas tinkamas absoliučiai visiems modeliams, jeigu korpuse yra pakankamai vietos pultelio imtuvui ir įtampos keitikliui.

28 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: