ADO A20F+ elektrinis dviratis (20")

Nauja prekė

ADO A20F+ - elektrinis dviratis patogioms Jūsų kelionėms mieste ir už jo ribų!

Tiek pagalbinė funkcija, tiek pilnai elektrinis dviratis, kuris vieno įkrovimo metu įveiks net iki 80 km, o vien elektra įsibėgės iki 25 km/h greičio.

GALIMYBĖ PIRKTI IŠSIMOKĖTINAI!

Smulkiau

 

Yra sandėlyje, pristatymas 5-7 d.d.

1 099,00 € su PVM

-88,00 €

1 187,00 € su PVM

Charakteristikos

Nominalus variklio / variklių galingumas (W) 250
Varomoji ašis Galinė
Maksimalus variklio / variklių galingumas (W) 350
Greičio ribotuvas Ne
Konstrukcinis greitis (km/h) 25
Ratų dydis (inch") 20
Padangų tipas Su kamera
Baterijos tipas Ličio jonų (Li-ion)
Baterijos įtampa (V) 36
Įveikiamas atstumas per įkrovimą (km) 80
Baterijos talpa (Ah) 10.4
Baterijos talpa (Wh) 374.4
Krovimosi laikas (h) 6
Stabdžių sistema Diskiniai stabdžiai
Riedžio svoris (kg) 30
Maksimali apkrova (kg) 120
Žibintai Priekiniai, galiniai, stop
Amortizatorių tipas Spyruokliniai
Smart APP Ne
Atsparumas vandeniui (IP) IPX5
Reguliuojama sėdynė Taip
Užrakto tipas Raktas
Įveikiama įkalnė (°) 20
Riedžio išmatavimai (mm) 1740*530*1200
Pakuotės išmatavimai (mm) 1010*490*730
KITA Įkroviklis, įrankių rinkinys, pompa, telefono laikiklis

Apie prekę

Išskirtinis elektrinis dviratis - ADO A20F+

ADO elektriniai dviračiai išskiria iš daugelio kitų, jog turi ne tik pagalbinę (assist) funkciją - kai elektra padeda minimo metu, tačiau ir pilnai elektrinę pavarą, kai važiuojate akseleratoriaus - greičio svirties pagalba pagalba.  + serijos modeliai turi integruotą akceleratorių, kitiems - galima įsigyti papildomai.  Su akceleratoriumi - galite atrakinti didesnį - net iki 35 km/h greitį.

ADO elektrinių dviračių serijos modelis - A20 - atnaujinta F+ versija turi integruotą - 10.4Ah talpos 36V bateriją, kurios pagalba vien elektra įveiksite iki 40 km atstumą, o su pagalbine funkcija net iki 80 km., o pilnai įkrauti užteks vos ~6 valandų.
El. dviratis turi 250W galios variklį, tad įsibėgės iki 25 km/h greičio. Jis ne tik lengvai sulankstomas, tačiau ir lengvas - sveria vos 29 kg. ADO tikrai gerai apgalvojo šį elektrinį dviratį - IPX5 klasės atsparumas nuo dulkių ir vandens, diskiniai stabdžiai, amortizacija, SHIMANO bėgiai ir geras apšvietimas.

ADO A20F+ lengvas ir sulankstomas elektrinis dviratis

ADO A20F+ turi lengvai montuojamą (išimamą) 10.4 Ah ličio jonų bateriją, su kuria pasieksite įspūdingą įveikiamą atstumą per įkrovimą. Dviratis turi ir integruotus amortizatorius, tad Jūsų kelionės bus itin patogios.

Dažymas buvo pakeistas iš vieno sluoksnio į 4 sluoksnius, kad spalva kuo iligiau išsilaikytų nepakitusi, nuo amžiaus, saulės ir kt. veiksnių.

Tiek priekyje, tiek gale - A20F+ el. dviratis turi integruotas diskinių stabdžių sistemas. Taip užtikrinant Jūsų saugumą, o mechaninis stabdis ne tik patikimas, tačiau ir patogiai eksploatuojamas, nesudėtingai keičiamos stabdžių kaladėlės.

ADO A20F+ išskirtinis tuo, jog tai yra FAT TYRE - plačios padangos tipo dviratis. Pdangų plotis 4 coliai, t.y. pilni padangos matmenys - 20*4", o protektorius - skirtas pusiau bekelei, tad keliausite patogiai net prasta danga, kaip miško takeliais ar paplūdimiais.

G-Driver 2.0 valdymo sistema

ADO elektrinis dviratis su G-Driver 2.0 dažnio keitimo valdymo sistema leidžia greičiau priimti signalą ir efektyviai sumažinti energijos nuostolius. Sistema reaguoja į pakitusią dangą, taip leidžia tinkamai parinkti pagalbinės (assist) pavaros energijos skyrimą varikliui.

DEKRA CE sertifikavimas

ADO A20F+ atlikus DEKRA laboratorinius tyrimus užtikrino EN15194 sertifikatą, pagal kuyrį su šiuo elektrinių dviračiu galima važinėtis ES keliaisi. Tuo pačiu tai patvirtina aukščiausią gaminio bei jo surinkimo kokybę. Baterijos turi CE žymėjimą

250W galios variklis

Atnaujintas aukštai temperatūrai atsparus vidinis variiklio žiedas turi geresnį šilumos išsklaidymą, o tai sumažina variklio magneto nusidėvėjimo greitį ir užtikrina ilgesnį tarnavimo laiką.

Šis elektrinis dviratis turi 250 W bešepetėlinį variklį, tad net važiuojant vien elektra - įveiksite įkalnes ir miško takelius. Elektrinis dviratis įsibėgėja net iki 25 km/h greičio.

Maksimalus variklio sukimo momentas yra 80 Nm, todėl galite įveikti įvairias kelio dangos sąlygas.

Lengvai išimama 10.4 Ah baterija

El. dviratis turi integruotą 36V įtampos 10.4Ah talpos išimamą ličio jonų baterija, kurią pilnai įkrausite vos per  5-6 valandas. Akumuliatorius integruotas, tačiau išimamas, tad galite įkrauti atskirai be paties dviračio - namuose, biure. Ne sezono metu, baterijos priežiūra taps dar paprastesnė.

ADO elektrinio dviračio ličio jonų akumuliatorius turi išmanios apsaugos sistemą, kuri apsaugos nuo perkrovimo, viršsrovių ir trumpojo jungimo. Bandymų metu ne it poo 1000 įkrovimo kartų akumuliatorius vis tiek išlaiko apie 80% savo talpos. 

Akumuliatoriaus dangtelis yra sandarus ir atsparus vandeniui, izoliuojantis viiduje esantį akumuliatorių, taip apsaugodamas  ir prailgindamas akumuliatoriaus veikimo laiką.

Išradingas ir patogus sulankstomas dizainas

Patogus trijų užraktų sulenkimo mechanizmo dizainas, leis elektrinį dviratį greitai sulankstyti! ADO A20 sulankstysite vos per 10 sekundžių. Galite lengvai sulanstytą dviratį sutalpinti ir į bagažinę.

Nors ir F (FAT TYRE) serijos dviratis su plačia padangayra sunkesnis už kitus A20 serijos modelius, tačiau pagamintas su itin lengva rėmo konstrukcija, patogus transportuoti, tad su ADO lengva pasiekti vietas, kad ir kur keliaujate - į darbą, įsinešant į liftus ir biurus.

Shimano 7 bėgių sistema

Išnaudokite Shimano 7 greičių transmisija važiuojamt su pagalbine (assist) funkcija! Geriausią efektyvumą su el. dviračiu pasieksite kombinuojant:
0 pavara be galios, varoma pedalu.
1-3 pavaros, mažas greitis;
3-5 pavaros, vidutinis greitis;
5-7 pavaros, didelis greitis;

Komplekte - purvasaugiai bei laikiklis daiktams

ADO A20F+ komplektacijoje yra purvasaugiai bei galinis laikiklis daiktams ar daiktadėžėms. Juos galite labai lengvai montuoti, pagal poreikį.
Taip su elektriniu dviraiu galėsite ir transportuoti daiktus.

Vandeniui atsparūs (IPX5 klasės) priekiniai žibintai

E-Mark sertifikuotas priekinis žibintas, Z-Mark sertifikuotas galinis žibintas.
Didelio ryškumo LED priekinis žibintas su plataus kampo apšvietimu.
Itin skvarbi galia, padedanti elektrinį dviratį  vairuoti saugiai, Jums - matyti gerai kelią, aplinkiniaims - Jus.

HD LCD Displėjus - ekranas

ADO A20F+ aprūpintas naujos versijos HD LCD ekranėliu - displėjumi. Jo dėka įvairioje šviesoje aiškiai matysite rodmenis.  Elektrinio dviračio displėjus atvaizduoja - dabartinę ridą, važiavimo greitį, baterijos likutį, vairavimo laiką ir kitus važiavimo duomenis. 

Šalia displėjaus - mygtukai, kuriais valdysite garso signalą bei žibintus.

ADO + serijos modeliai arba kitų serijų modeliai su papildomai įsigytu greičio akceleratoriumi, gali pasiekti didesnį - net iki 35 km/h greitį, šis nustatymas pasiekiamas per displėjaus nustatymus.

Sulankstomi pedalai

Sulankstomi pedalai ne tik užims mažiau vietos elektrinį dviratį sandėliuojant. Tačiau ir gerokai patogiau leis jį transportuoti, nešti laiptais. Tuo pačiu ir mažiau nudėvėsite juos.

Priekiniai ir galiniai atšvaitai

Priekyje ir gale yra integruoti ISO 6742-2 sertifikuoti atšvaitai, užtikrinantys saugų važiavimą ADO elektriniu dviračiu net naktį.

Kam skirtas šis elektrinis dviratis?

Elektrinis dviratis pritaikytis vežti maksimalią 120 kg. apkrovą, neįskaitan dviračio svorio. Dviratis pirtaikytas 165-190 cm ūgio vairuotojams, tačiau turime praktikoje ir aukštesnių vairuotojų.
Dėl plačių (20*4") ir bekelei skirto protektorias padangų - el. dviratis skirtas ne tik miestui, tačiau puikiai ir patogiai keliausite ir miško takeliais.

Kuo skirasi + ir XE versijos??

XE versijos modeliai atnaujinti:
* Atnaujinta stabdžių sistema;
* Geresnės kokybės, daugiau sluoksnių ir atsparesnis dažymas;
* Purvasaugiai ir daiktadėžės laikiklis;
* Atnaujinti garso signalai, apšvietimas bei atšvaitai.
+ versijos modeliai komplektacijoje jau turi integruotą greičio svirtį - pilnai elektrinę pavarą.

ADO elektriniai dviračiai - visų tipų vairuotojams

ADO reikšmė - A DECE OASIS - A - tai A standartas; DECE iš anglų k. decent - tai geresnis (geresni nei tikimasi); OASIS - tai tavo oazė, kelionės, kurios užburia.

ADO vizija - sukurti bendruomenę kupiną meilės ir noro augti, kuri judės patogiau ir efektyviau išnaudos savo potencialą (laiką ir energiją).

Kodėl rinktis ADO elektrinius dviračius? Nes ADO iš kitų šios klasės dviračių išsiskiria kokybe, modelių įvaorve ir gausa. Taip pat yra ir XIAOMI YOUPIN partneris, tad ateityje pasiūlys dar daugiau - bendrų gamintojų modelių, su gamintojų technologijų sinergija.

ADO elektriniai dviračiai pritaikyti ne tik miesto keliams. Yra tiek lengvieji, sulankstomi, tiek galingesni, sunkesni ir pravažesni modeliai. Tad prie pavadinimo papildomos indikacijos, kurios padės geriau suprasti:
XE - extended edition - indikuoja, jog modelis yra atnaujintos-naujausios versijos ir patobulintas;
F - fat tire - indikuoja, jog modelis yra su plataus profilio (4 colių) padanga;
+ - versijos modeliai komplektacijoje jau turi integruotą greičio svirtį - pilnai elektrinę pavarą.

ĮSPĖJAME, kiekvienos elektrinės transporto priemonės rida priklauso nuo apkrovos bei aplinkos veiksnių. Platesnę informaciją rasite paspaudę >čia.

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: