ADO DECE 300C elektrinis dviratis (27.5")

Nauja prekė

ADO DECE 300C - elektrinis dviratis patogioms Jūsų kelionėms mieste ir už jo ribų!

Tiek pagalbinė funkcija, tiek gali būti papildytas ir pilnai elektrine pavara, dviratis vieno įkrovimo metu įveiks net iki 90 km, o vien elektra įsibėgės iki 25 km/h greičio.

GALIMYBĖ PIRKTI IŠSIMOKĖTINAI!

Smulkiau

 

Yra sandėlyje, pristatymas 5-7 d.d.

1 469,00 € su PVM

-280,00 €

1 749,00 € su PVM

Charakteristikos

Nominalus variklio / variklių galingumas (W) 250
Varomoji ašis Galinė
Maksimalus variklio / variklių galingumas (W) 350
Greičio ribotuvas Ne
Konstrukcinis greitis (km/h) 25
Ratų dydis (inch") 27.5
Padangų tipas Su kamera
Baterijos tipas Ličio jonų (Li-ion)
Baterijos įtampa (V) 36
Įveikiamas atstumas per įkrovimą (km) 90
Baterijos talpa (Ah) 10.4
Baterijos talpa (Wh) 374.4
Krovimosi laikas (h) 7
Stabdžių sistema Hidrauliniai diskiniai stabdžiai
Riedžio svoris (kg) 22
Maksimali apkrova (kg) 120
Žibintai Priekiniai, galiniai, stop
Amortizatorių tipas Hidrauliniai
Smart APP Ne
Atsparumas vandeniui (IP) IPX5
Reguliuojama sėdynė Taip
Užrakto tipas Raktas
Įveikiama įkalnė (°) 15
Pedalų atstumas nuo žemės (mm) 290
Riedžio išmatavimai (mm) 1850*500*1100
Pakuotės išmatavimai (mm) 1480×260×780
KITA Įkroviklis, įrankių rinkinys, pompa, telefono laikiklis

Apie prekę

Išskirtinis elektrinis dviratis - ADO DECE 300C

ADO elektrinis dviratis su pagalbine (assist) funkcija - kai elektrinis variklis padeda Jums minimo metu.

ADO elektrinių dviračių serijos modelis - DECE 300C (dar žinomas kaip D30C) turi integruotą - 10.4Ah talpos 36V bateriją, kurios pagalba  įveiksite iki 90 km atstumą, , o pilnai įkrauti užteks vos ~7 valandas.  + serijos modeliai turi integruotą akceleratorių, kitiems - galima įsigyti papildomai.  Su akceleratoriumi - galite atrakinti didesnį - net iki 35 km/h greitį.

Akceleratorių - greičio svirtį, kad važiuoti pilnai elektra galite įsigyti čia.


El. dviratis turi 250W galios variklį, tad įsibėgės iki 25 km/h greičio. Lengvas - dviratis sveria vos 22 kg. ADO tikrai gerai apgalvojo šį elektrinį dviratį - IPX5 klasės atsparumas nuo dulkių ir vandens, diskiniai stabdžiai, amortizacija, SHIMANO bėgiai ir geras apšvietimas.

ADO DECE 300C lengvas ir patikimas elektrinis dviratis

ADO DECE 300C turi lengvai montuojamą (išimamą) 10.4 Ah ličio jonų bateriją, su kuria pasieksite įspūdingą įveikiamą atstumą per įkrovimą. Dviratis turi ir integruotus amortizatorius, tad Jūsų kelionės bus itin patogios.

Dažymas buvo pakeistas iš vieno sluoksnio į 4 sluoksnius, kad spalva kuo iligiau išsilaikytų nepakitusi, nuo amžiaus, saulės ir kt. veiksnių.

Tiek priekyje, tiek gale - DECE 300C el. dviratis turi integruotas hidraulinių diskinių stabdžių sistemas. Taip užtikrinant Jūsų saugumą, o mechaninis stabdis ne tik patikimas, tačiau ir patogiai eksploatuojamas, nesudėtingai keičiamos stabdžių kaladėlės.

G-Driver 2.0 valdymo sistema

ADO D30C elektrinis dviratis su G-Driver 2.0 dažnio keitimo valdymo sistema leidžia greičiau priimti signalą ir efektyviai sumažinti energijos nuostolius. Sistema reaguoja į pakitusią dangą, taip leidžia tinkamai parinkti pagalbinės (assist) pavaros energijos skyrimą varikliui.

250W (42N•M super torque) galios variklis

DECE 300C - elektrinis pagalbinis pedalinis dviratis, turintis 250 W bešepetėlinį variklį ir 42 Nm sukimo momentą, kurio pakanka, kad ir statesnė įkalnė būtų įveikiama. Jis yra tvirtas ir leidžia be jokių problemų važiuoti kalnais ir kalvotomis vietovėmis.
ADO elektrinis dviratis įsibėgėja net iki 25 km/h greičio.

Lengvai išimama 10.4 Ah baterija

El. dviratis turi integruotą 36V įtampos 10.4Ah talpos išimamą ličio jonų baterija, kurią pilnai įkrausite vos per  6-7 valandas. Akumuliatorius integruotas, tačiau išimamas, tad galite įkrauti atskirai be paties dviračio - namuose, biure. Ne sezono metu, baterijos priežiūra taps dar paprastesnė.

ADO elektrinio dviračio ličio jonų akumuliatorius turi išmanios apsaugos sistemą, kuri apsaugos nuo perkrovimo, viršsrovių ir trumpojo jungimo. Bandymų metu ne it poo 1000 įkrovimo kartų akumuliatorius vis tiek išlaiko apie 80% savo talpos. 

Akumuliatoriaus dangtelis yra sandarus ir atsparus vandeniui, izoliuojantis viiduje esantį akumuliatorių, taip apsaugodamas  ir prailgindamas akumuliatoriaus veikimo laiką.

Lengvas aliuminio konstrukcijos rėmas

ADO DECE 300C pagamintas iš lengvo aliuminio lydinio (pūstas aliuminis - hidralunis štampavimas), tad dviratis yra 40 % lengvesnis nei dviračiai, kuriuose naudojamas anglies kupinas plienas, todėl važiuosite ir transportuosite dviratį - lengviau.

Shimano 9 bėgių sistema

DECE 300C dviratis turi 9 greičių Shimano Deore pavaras, kad būtų galima prisitaikyti prie bet kokių kelių sąlygų, nesvarbu, ar tai lygus, nelygus, nuolydis ar kalnas. „Shimano Deore“ yra vienas geriausių kalnų dviračių srityje su kabelio pavaros valdikliu dešinėje prie vairo.

HD LCD Displėjus - ekranas

ADO dviratis aprūpintas naujos versijos HD LCD ekranėliu - displėjumi. Jo dėka įvairioje šviesoje aiškiai matysite rodmenis.  Elektrinio dviračio displėjus atvaizduoja - dabartinę ridą, važiavimo greitį, baterijos likutį, vairavimo laiką ir kitus važiavimo duomenis. 

Šalia displėjaus - mygtukai, kuriais valdysite garso signalą bei žibintus.

ADO + serijos modeliai arba kitų serijų modeliai su papildomai įsigytu greičio akceleratoriumi, gali pasiekti didesnį - net iki 35 km/h greitį, šis nustatymas pasiekiamas per displėjaus nustatymus.

Hidrauliniai diskiniai stabdžiai

ADO pasirūpino ir Jūsų saugumu kelionių metu! Hidrauliniai diskiniai stabdžiai užtikrins greitą ir efektyvų stabdymą, kai to prireiks. Mechaninis stabdis ne tik patikimas, tačiau ir patogiai eksploatuojamas, nesudėtingai keičiamos stabdžių kaladėlės (tinka ZOOM ir V2 tipo kaladėlės).

Ratai ir padangos

Kad būtų užtikrintas sklandus važiavimas įvairia danga, šis ADO elektrinis dviratis turi 27,5 x 1,95 colio ratus. Aliuminio ratai su plieniniais stipinais, kartu su CST padangomis, kurios sukurtos atlaikyti 2,8–4,5 atmosferų slėgį.

Valdomas amortizatorius

Kad būtų užtikrintas sklandus važiavimas, prisitaikant pagal aplinką bei kelio dangą - šis elektrinis dviratis turi ir galimybę reguliuti amortizatorių kietumą. Tad be papildomų įrankių ar meistro paslaugų galėsite greitai ir patogiai tai valdyti. Turi amortizatorių užraktą (lockerį).

Aukštos kokybės ir praktiški priedai

Didelio ryškumo LED lemputė apšvies kelią, taip pat ir geros kokybės atšvaitai, tad su ADO dviračiu važiuosite saugiai ir tamsiuoju paros metu.

HD LCD ekranas, kuriame matysite važiavimo duomenis realiuoju laiku. Ekranas ryškus, tad gerai jį matysite net spiginant saulei.

USB jungtis, tad važiuodami dviračiu galėsite tuo pačiu ir įkrauti telefoną ar kitą įrenginį.

Kam skirtas šis elektrinis dviratis?

Elektrinis dviratis pritaikytis vežti maksimalią 120 kg. apkrovą, neįskaitan dviračio svorio.
Dėl palyginti plačių ratų (27.5*1.95") ir universalaus protektorias padangų - el. dviratis skirtas ne tik miestui, tačiau puikiai ir patogiai keliausite ir miško takeliais.

ADO elektriniai dviračiai - visų tipų vairuotojams

ADO reikšmė - A DECE OASIS - A - tai A standartas; DECE iš anglų k. decent - tai geresnis (geresni nei tikimasi); OASIS - tai tavo oazė, kelionės, kurios užburia.

ADO vizija - sukurti bendruomenę kupiną meilės ir noro augti, kuri judės patogiau ir efektyviau išnaudos savo potencialą (laiką ir energiją).

Kodėl rinktis ADO elektrinius dviračius? Nes ADO iš kitų šios klasės dviračių išsiskiria kokybe, modelių įvaorve ir gausa. Taip pat yra ir XIAOMI YOUPIN partneris, tad ateityje pasiūlys dar daugiau - bendrų gamintojų modelių, su gamintojų technologijų sinergija.

ADO elektriniai dviračiai pritaikyti ne tik miesto keliams. Yra tiek lengvieji, sulankstomi, tiek galingesni, sunkesni ir pravažesni modeliai. Tad prie pavadinimo papildomos indikacijos, kurios padės geriau suprasti:
XE - extended edition - indikuoja, jog modelis yra atnaujintos-naujausios versijos ir patobulintas;
F - fat tire - indikuoja, jog modelis yra su plataus profilio (4 colių) padanga;
+ - versijos modeliai komplektacijoje jau turi integruotą greičio svirtį - pilnai elektrinę pavarą.

ĮSPĖJAME, kiekvienos elektrinės transporto priemonės rida priklauso nuo apkrovos bei aplinkos veiksnių. Platesnę informaciją rasite paspaudę >čia.

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: