elektrinis paspirtukas NAMI BURN-E 2 28Ah (11")

NAMI-BURNE2-28AH

Nauja prekė

NAMI BURN-E - net du metus tobulintas ir rinką išsprogdinęs paspirtukas!

Riedis.LT - oficialūs NAMI atstovai Lietuvoje!

Pikinė galia 5000W ir 28Ah, 72V PANASONIC baterija - leis įsibėgėti iki įspūdingo 80 km/h greičio. O vieno įkrovimo metu - įveiksite iki 80km.

GALIMYBĖ PIRKTI IŠSIMOKĖTINAI!

Smulkiau

 

Turime vietoje, pristatymas 6-8 d.d.

2 599,00 € su PVM

-600,00 €

3 199,00 € su PVM

Charakteristikos

Nominalus variklio / variklių galingumas (W) 2000
Varomoji ašis Priekinė ir galinė
Maksimalus variklio / variklių galingumas (W) 8400
Greičio ribotuvas Taip
Greitis su ribotuvu (km/h) 25
Konstrukcinis greitis (km/h) 80
Ratų dydis (inch") 11
Padangų tipas Bekamerinės
Baterijos tipas Li-ion Smart BMS 21700 LG / Samsung
Baterijos įtampa (V) 72
Įveikiamas atstumas per įkrovimą (km) 80
Baterijos talpa (Ah) 28
Baterijos talpa (Wh) 2016
Krovimosi laikas (h) 8
Stabdžių sistema Hidrauliniai diskiniai + EABS
Riedžio svoris (kg) 47
Maksimali apkrova (kg) 120
Žibintai Priekiniai, galiniai, stop ir posūkiai
Amortizatorių tipas Hidrauliniai reguliuojami
Smart APP Ne
Atsparumas vandeniui (IP) IP55
Užrakto tipas NFC
Įveikiama įkalnė (°) 30
Riedžio išmatavimai (mm) 1346*620*1446
Pakuotės išmatavimai (mm) 1346*620*640
KITA Įkroviklis

Apie prekę

Riedis.lt - oficialus NAMI atstovas Lietuvoje

Riedis.lt (Riedis-Electric) - oficialūs NAMI atstovai Lietuvoje. 

Siūlome Jums jau visų pamėgtus ir naujus - KLIMA,  BLAST,  BURN-E serijų modelius.


Paspirtuko NAMI BURN-E priešistorė

NAMI Electric - New Age Mobility Innovation - elektrinis paspirtukas kurtas net du metus! Paspirtuko kūrėjas ir inžinierius Michael Sha - pradėjo VIPER projektą - tiesiog užduodamas klausimus - ko trūksta galinguose paspirtukuose, kad sukurti geriausią iš jų? Taip atsirado NAMI!

Geriausias savo klasėje!

Elektrinis paspirtukas apginkluotas dviem 1000W galios varikliais! Pikinė galia net 5000W. Tai leidžia NAMI BURN-E 2 paspirtukui pasiekti įspūdingą 80 km/h greitį.

Nors paspirtukas itin galingas - greičio svirtis pagaminta itin subalansuotai ir dinamiškai, todėl startavus net įjungus greičiausią rėžimą (pavarą)  - įsivažiuosite maloniai - nuo pasivaikščiojimo greičio.

Aukštos kokybės  hidrauliniai 165mm (hydraulic coil-shock) amortizatoriai - reguliuojami, tad galėsite prisitaikyti, pagal norimą intensyvumą, tad bus patogu keliauti tiek plentu, tiek senamiesčio ar užmiesčio danga.

Paspirtukas NAMI maitnamas 72V 28Ah (Panasonic/LG/Samsung celės) baterija. Tad vieno įkrovimo metu gali pasiekti net iki 80 km atstumą ECO režimu.

Puiki surinkimo kokybė!  

BURN-E 2 aprūpintas aukščiausios kokybės komponentais - nuo pagrindo iki smulkiausių detalių. Rankiniu būdu suvirintas, aviacinės klasės  rėmas suteikias paspirtukui tvirtą struktūrą, išskirtinę išvaizdą ir stabilumą važiuojant dideliu greičio ir bekele. 

Anglies pluošto vairo kolonėlė - suteikia šiek tiek laisvumo, tad konstrukcija paspirtuko tampa dar patvaresne. 

Naujas ir patentuotas sulankstymo mechanizmas, pagamintas iš aukštos klasės nerūdijančio plieno ir itin lengvai sulankstomas, tad ne tik kokybiškas ir ilgaamžiškas, tačiau išlieka ir patogus transportuoti.

Inovatyvios ir patogios technologijos!

Didelis, vandeniui atsparus išmanusis ekranas turi daug funkcijų ir suteikia vairuotojams galimybę rinktis iš 5 važiavimo režimų.

NAMI pasirinko įgalinti nepriklausomai vieną nuo kito - dviejų valdiklių (30A sin wave su IP65 klasės jungtimis) nustatymus, leidžiančius vairuotojui atskirai reguliuoti variklių sukimo momentą ir pagreitį, kad atitiktų asmenines važiavimo nuostatas. 

NAMI BURN-E 2 elektrinis paspirtukas taip pat turi pritaikomą autopiloto (cruise contreol) valdiklį, leidžiantį vienu mygtuko paspaudimu suaktyvinti, padidinti ir sumažinti važiavimo greitį. Be to, vairuotojai gali bet kada patikrinti kiekvieno valdiklio temperatūrą ir reguliuoti apsaugą nuo perkaitimo.

Saugumas!

Sulėtinti 47 kg svorio BURN-E paspirtuko greitį - į pagalbą stoja - hidrauliniai 160 mm diskiniai stabdžiai + integruotas reguliuojamas elektrinis stabdis (EABS).

Papildomo apšvietimo nereikia, nes paspirtukas turi universalią apšvietimo sistemą su galiniu stabdžių žibintu, šoninėmis LED juostomis, integruotais posūkių žibintais ir 2000 liumenų priekinį žibintą, puikiai apšviečiantį kelią tamsoje.

Ir daugiau..

Paspirtuko NAMI BURN-E 2 komplektacijoje ir bekamerinės 11" 90/65-6.5 padangos. 

Komplektacijoje esantis galingas 5A 72V įkroviklis.

Paspirtukas turi ir dvi įkroviklio jungtis, tad galite įsigyti antrą papildomą ir taip dar greičiau įsikrauti paspirtuko bateriją.

ĮSPĖJAME, kiekvienos elektrinės transporto priemonės rida priklauso nuo apkrovos bei aplinkos veiksnių. Platesnę informaciją rasite paspaudę >čia.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: