elektrinis paspirtukas BLADE GT+ 28.8 Ah LG TFT Displėjus (11")

BLADE10GT28+

Nauja prekė

BLADE GT+ - elektrinis paspirtukas - 3000W galia ir 85 km/h greitis!

Atnaujinta versija! Didesnė baterija, reguliuojami amortizatoriai, TFT displėjus, NFC užraktas, akseleratorius.

Net 2x1500W galios varikliai ir 28.8Ah LG 60V baterija - leis įsibėgėti iki kvapą gniaužiančių 85 km/h ir nuvažiuoti iki 80 km.

GALIMYBĖ PIRKTI IŠSIMOKĖTINAI!

Smulkiau

 

Šiuo metu prekės neturime

2 199,00 € su PVM

Charakteristikos

Nominalus variklio / variklių galingumas (W) 1500
Varomoji ašis Priekinė ir galinė
Maksimalus variklio / variklių galingumas (W) 5200
Greičio ribotuvas Taip
Greitis su ribotuvu (km/h) 25
Konstrukcinis greitis (km/h) 85
Ratų dydis (inch") 11
Padangų tipas Bekamerinės
Baterijos tipas Li-ion Smart BMS 21700 LG / Samsung
Baterijos įtampa (V) 60
Įveikiamas atstumas per įkrovimą (km) 80
Baterijos talpa (Ah) 28.8
Baterijos talpa (Wh) 1728
Krovimosi laikas (h) 13.5
Stabdžių sistema Hidrauliniai diskiniai + EABS
Riedžio svoris (kg) 39
Maksimali apkrova (kg) 120
Žibintai Priekiniai, galiniai, stop ir posūkiai
Amortizatorių tipas Hidrauliniai
Smart APP Taip
Užrakto tipas NFC
Įveikiama įkalnė (°) 35
Riedžio išmatavimai (mm) 1300*1280*650
Pakuotės išmatavimai (mm) 1380*620*315
KITA Įkroviklis, įrankių rinkinys, instrukcija

Apie prekę

ATNAUJINTA - PAŽANGESNĖ VERSIJA!

BLADE GT+ - galingas elektrinis paspirtukas su dideliais 11 colių ratais, leis patirti kvapą gniaužiančius įspūdžius važiuojant bet kokia danga.

Atnaujinta versija! 

Didesnė baterija - net 28.8Ah talpos LG gamintojo baterija, kai įprastinė versija yra 23.4Ah talpos.

Reguliuojami tepaliniai amortizatoriai, kurie leis nustatyti pageidaujamą amortizatoriaus paspirpiešinimą, tad kiekvienam individualiai prisitaikyti, pagal važiuojamą dangą ir apkrovą - sudėjimą.

NFC užraktas - NFC technologija valdomas atrakinimas/užrakinimas, kuris leis naudoti ne tik komplektacijoje esančius NFC užraktus, tačiau ir aktyvuoti valdyma kitais NFC funkciją turinčiais įrenginiais, kaip banko kortelės, lipdukai, telefono aparatai ir daugiau.

TFT displėjus - naujos kartos ekranėlis-dispėljus, kuris ne tik yra super ryškus, tačiau turi daugybę privalumų, kaip:
* parametrų užrakinimas slaptažodžiu;
* išmanus baterijos stebėjimas;
* variklių valdymas individualiai - startavimas, akseleracija;
* variklių monitoringas - temperatūra, apkrovos lygis;
* tikra EABS - anti praslydimo sistema;
ir daugiau!

SPECIFIKACIJOS

BLADE GT+ elektrinis paspirtukas turi 2 variklius po 1500W, kurie leidžia išvystyti net 85 km/h greitį. Elektriniame paspirtuke yra įmontuota galinga ir talpi 60V 28.8Ah (1728Wh) baterija, kuri jums leis nuvažiuoti iki 70 km.

Paspirtukas yra pagamintas iš tvirto aliuminio, tad atlaikys net 120 kg svorį, na o pats paspirtukas sveria 39 kg.

Išskirtinė paspirtuko komplektacija

Didelės 11 colių pneumatinės padangos užtikrins malonų važiavimą įvairomis dangomis. BLADE GT elektrinis paspirtukas atkeliauja su CST firmos ROAD tipo padangomis (kurias rasite čia). Šios padangos pasižymi plačiu išoriniu profiliu ir puikiu sukibimu su miesto danga. Riedis.lt turi platų padangų pasirinkimą (SEMI-OFFROAD, OFFROAD), tinkamą šiam modeliui, kurį rasite čia.

85 km/h greičiu saugiai leis mėgautis vairo stabilizatorius - demferis, kuris atkeliauja jau kartu su paspirtuku, tad nereikės šio priedo pirkti atskirai.

Patogų BLADE elektrinio paspirtuko valdymą užtikrins atnaujintas ir ryškus TFT tipo displėjus, kuriame matysite ir visus svarbiausius parametrus bei nustatymus - greitis, rida, baterijos lygis, greičio padėtis-lygis. TFT displėjus leis jums koreguoti kiekvieną nustatymą individualiai.

Blade GT+ paspirtukas vienas įnovatyviausių rinkoje. Naujos kartos NFC kortelių skaitytuvas užtikrins papildomą saugumo lygį. Atrakinti paspirtuką galėsite tik Jūs ir tik su NFC kortelėmis.

Reguliuojamos vairalazdės dėka, šiuo elektriniu paspirtuku galės mėgautis įvairaus ūgio vairuotojai.

Elektroninis garso signalas užtikrins Jūsų saugumą ir tikrai atkreips dėmesį kelyje.

Paspirtuke įmontuoti reguliuojami 165 mm tepaliniai amortizatoriai, po vieną priekyje ir gale, tad galėsite drąsiai važinėti nelygiomis, akmenuotomis, žvyru padengtomis kelio dangomis.

Kad galėtumėte jaustis saugiai važiuodami įvairiomis dangomis, BLADE GT elektriniame paspirtuke yra įmontuoti hidrauliniai stabdžiai, kurie užtikrins patikimą stabdymą.

BLADE gamintojai tikrai pasistengė ir dėl gero apšvietimo. Galingas priekinis LED žibintas, šoninės LED juostos, galiniai ir posūkių žibintai - visa tai leis mėgautis BLADE GT elektriniu paspirtuku net tamsiu paros metu.

Elektrinis paspirtukas turi dvi krovimo jungtis - naudojant du standartinius įkroviklius - paspirtuką įkrausite dvigubai greičiau. Taip pat šį paspirtuką galite krauti greituoju įkrovikliu, kurį rasite čia.

SURINKIMO KOKYBĖ

Elektrinio paspirtuko BLADE vairalzdę ir sulenkimo mechanizmą tvirtai laiko plieninis vairalazdės užspaudėjas, tad galite būti ramūs, kad, važiuojant dideliu greičiu ar nelygiais paviršiais, Jūsų paspirtuko vairalazdė išliks stabili ir neklibanti. Saugumo važiuojant suteiks  ir tvirta reguliuojamo aukščio vairalazdė, kuri užspaudžiama užspaudėjais, tad ir ji išliks stabili ir neklibanti važiuojant įvairiomis dangomis.

Platus korpusas - deka ir galinė kojos atrama leis Jums mėgautis patogiu ir komfortišku važiavimu. Kojoms vietos tikrai užteks, tad drąsiai galėsite keisti stovėjimo pozicijas, tad nepavargsite bevažiuojant.

Prie puikios surinkimo kokybės taip pat prisideda ir standi CNC stovėjimo kojelė, kuri tvirtai prilaikys Jūsų paspirtuką stovimoje padėtyje.

PATOGUMAS

Paspirtukas patogiai susilanksto, tad galima jį transportuoti ir automobilio bagažinėje ir patogiai sandėliuoti.

TESTAI

Savo parduodamiems paspirtukams keliame aukščiausius reikalavimus ir juos testuojame. Mūsų testinius važiavimus ir apžvalgas galite pamatyti Riedis.lt Youtube kanale, kurį rasite čia.

5 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: