elektrinis paspirtukas S10X Bird Limited (10')

S10XBIRDLTD

Nauja prekė

S10X Bird Limited elektrinis paspirtukas – galingas elektrinis paspirtukas, kuris padės įveikti keliones ir mieste, ir gamtoje.

Dvigubas motoras, priekinis ir galinis varantieji ratai garantuos užtikrintą pajudėjimą iš vietos ir greitą įsibėgėjimą, o visiškai įkrautas S10X Bird Limited nulėks net iki 45 km.

Papildomai galite įsigyti uždedamą sėdynę – užsisakyti čia.

GALIMYBĖ PIRKTI IŠSIMOKĖTINAI

Smulkiau

 

Šiuo metu prekės neturime

889,00 € su PVM

-110,00 €

999,00 € su PVM

Charakteristikos

Nominalus variklio / variklių galingumas (W) 1000
Varomoji ašis Priekinė ir galinė
Maksimalus variklio / variklių galingumas (W) 1800
Greičio ribotuvas Ne
Konstrukcinis greitis (km/h) 45
Ratų dydis (inch") 10
Padangų tipas Bekamerinės
Baterijos tipas Ličio jonų (Li-ion)
Baterijos įtampa (V) 48
Įveikiamas atstumas per įkrovimą (km) 45
Baterijos talpa (Ah) 12.5
Baterijos talpa (Wh) 1600
Krovimosi laikas (h) 6
Stabdžių sistema Diskiniai stabdžiai
Riedžio svoris (kg) 25
Maksimali apkrova (kg) 150
Žibintai Priekiniai, galiniai, stop ir posūkiai
Amortizatorių tipas Spyruokliniai
Smart APP Ne
Užrakto tipas Raktas
Įveikiama įkalnė (°) 10
Riedžio išmatavimai (mm) 1130*560*1140
Pakuotės išmatavimai (mm) 1150*300*560
KITA Įkroviklis, įrankių rinkinys, instrukcija

Apie prekę

Naudojimo instrukciją Lietuvių kalba galite atsisiųsti čia.

S10X Bird Limited - ypač galingas elektrinis paspirtukas, sukurtas greičio mėgėjams. 

Su Bird X2 paprasta manevruoti miesto gatvėse ir patikima važiuoti gamtos keliais.

Du varantieji ratai, storos pripučiamos padangos ir amortizatorių sistema užtikrina, kad šis paspirtukas važiuos bet kokiomis sąlygomis. 

Ko dar galima norėti iš elektrinio paspirtuko? Beveik nieko!

Patogus, greitas, stilingas, Bird X2 be kliūčių nuveš į kelionės tikslą. Tokio paspirtuko krovimo laikas apie 6 valandos.

Du galingi varikliai po 500W ir varantieji ratai

Į Bird X2 paspirtuką įmontuoti du varikliai sustiprina trauką, todėl iš vietos pajudėsite žymiai staigiau nei su vieno motoro paspirtuku. Tokia komplektacija leidžia nardyti vietovėse, kuriose kiti modeliai nepravažiuoja.

Elektrinis paspirtukas Bird X2 gali išvystyti iki 45 km/val greitį, o visiškai įkrautas – nuvažiuoti iki 45 km. Pridėjus ir abu varančiuosius ratus, turime neeilinės galios BIRD X2. 

Ši transporto priemonė skamba kaip puiki kompaktiška alternatyva aplenkti rytinius kamščius, o savaitgalį suplanuoti įdomią kelionę gamtoje. 

Dizaino saugumas

Toks galingas elektrinis paspirtukas savo komplektacijoje privalo turėti kokybiškus saugumo mechanizmus. Pirmiausia, tai – diskiniai stabdžiai tiek priekyje, tiek gale. Jie užtikrina efektyvų ir stabilų stabdymą net ir esant didesniam greičiui. Antra – pripučiamos 25,4 cm skersmens padangos su  papildoma apsauga nuo pradūrimų. Tokios padangos gerai sugeria vibracijas, gilus protektorius didina paviršiaus sukibimą. Bird X2 paspirtukas kelionėje padės išvengti nemalonių atsitikimų ar net ekstremalių situacijų. 

Komfortas

Galingas, bet patogus – toks yra Bird X2. 

Paspirtukas su amortizatoriais

Dažniausiai paspirtukas turi du spyruoklinius priekinius amortizatorius, tačiau Bird X2 – net keturis ir dvigubą galinį. Galingas paspirtukas ir kliūtis įveikia su jėga, todėl papildoma amortizacija yra būtina norint išlaikyti komfortą.

Amortizacija sušvelnina smūgius ir sugeria vibracijas, todėl su šiuo paspirtuku galite drąsiai važiuoti ne tik miesto gatvėmis, bet ir keliukais gamtoje, per žolę, miško paklotę ar smėlingą žemę. 

LED žibintai

Ryškūs ir galingi LED žibintai leis tęsti kelionė net ir esant prastesniam matomumui, o galinė lempa atitinka EU eismo standartus. Svarbiausia nepamiršti šalmo. 

Papildomi priedai 

Ryškus skaitmeninis ekranas leis pasirinkti ir kontroliuoti saugų greitį bei stebėti baterijos atsargas, kad kelionę baigtumėte pasiekę savo tikslą, o ne jos viduryje. Paspirtukas turi antiblokavimo sistemą, todėl kritiniais atvejais gali veikti kaip mechaninė paspiriama transporto priemonė. 

6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: