elektrinis paspirtukas APOLLO CITY 2022

Nauja prekė

TURIME VIETOJE!

elektrinis paspirtukas APOLLO CITY ir elektrinis paspirtukas APOLLO CITY PRO

Amerikos ir Kanados rinkas užkariavę APOLLO jau Lietuvoje!

Riedis.LT - oficialus APOLLO atstovas lietuvoje!

APOLLO CITY - bene išmaniausias paspirtukas rinkoje.

1 arba 2 varikliai po 500w, naujo tipo 21700 ličio jonų baterija ir dar daugybė kitų privalumų

GALIMYBĖ PIRKTI IŠSIMOKĖTINAI

Smulkiau

 

Dėl prekės užsakymo - susisiekime!

1 699,00 € su PVM

Charakteristikos

Nominalus variklio / variklių galingumas (W) 500
Konstrukcinis greitis (km/h) 50
Ratų dydis (inch") 10
Baterijos tipas Ličio jonų (Li-ion)
Baterijos įtampa (V) 48
Įveikiamas atstumas per įkrovimą (km) 60
Baterijos talpa (Ah) 18
Krovimosi laikas (h) 4.5
Stabdžių sistema Būgniniai stabdžiai + EABS
Riedžio svoris (kg) 29
Maksimali apkrova (kg) 120
KITA Įkroviklis

Apie prekę

Karaliaujantys paspirtukai iš už Atlanto - tai APOLLO prekinio ženklo elektriniai paspirtukai.

Amerikos ir Kanados rinkas tiesiog užkariavę APOLLO paspirtukai atkeliauja į Lietuvą!

Riedis.LT - oficialus APOLLO atstovas Lietuvoje!

Užtikriname pilną šio paspirtuko servisą, galėsime pasiūlyti visas reikiamas šio paspirtuko dalis.

Rinkitės iš dviejų versijų:

APOLLO CITY - Vienas 500W variklis, 48 km įveikiamas atstumas, 43 km/h greitis, 48V 13.5Ah 21700 celių baterija, IP56 vandens atsparumo klasė, 100 kg atlaikomas svoris.

APOLLO CITY PRO - 2 varikliai po 500W, 60 km įveikiamas atstumas, 50 km/h greitis, 48V 18Ah 21700 celių baterija, IP56 vandens atsparumo klasė, 120 kg atlaikomas svoris.

APOLLO CITY ir CITY PRO - aukščiausios klasės miestui skirti paspirtukai, kurie nebijos ir gamtos bei nelygių kelių (žvyro, smėliuko) iššūkių.

Du varikliai - priekinis ir galinis varantieji ratai garantuos užtikrintą pajudėjimą iš vietos ir greitą įsibėgėjimą, o pilnai įkrautas APOLLO CITY PRO nulėks net iki 60 km. Tai ne tik paspirtukas – tai ateities judėjimo priemonė.

Šie paspirtukai sukurti tiems, kurie mėgsta komfortą, kokybę, aukščiausios klasės surinkimą ir įstabų dizainą. APOLLO CITY - bene funkcionaliausi paspirtukai rinkoje, kurie atitiks visus klientų poreikius ir norus.

Su APOLLO CITY ir CITY PRO paprasta manevruoti miesto gatvėse ir patikima važiuoti nelygiais keliais.

Storos pripučiamos bekamerinės padangos, padengtos specialiu nepraduriamu gumos sluoksniu ir C tipo amortizatorių sistema užtikrina, kad šie paspirtukas važiuos bet kokiais keliais.

Kelyje pasitaikė bala ar netikėtai užklupo lietus? Nesijaudinkite - APOLLO CITY PRO turi IP56 vandens atsparumo klasę, kuri suteiks jums saugumo ir ramybės pojūtį jeigu netikėtai teks susidurti su vandeniu važiuojant elektriniu paspirtuku, APOLLO CITY taip pat turi IP56 vandens atsparumo klasę.

Du varantieji ratai APOLLO CITY PRO paspirtuką staigiai išjudins iš vietos ir padės greitai pasiekti kelionės tikslą.

Patogūs, greiti ir stilingi APOLLO CITY be kliūčių nuveš Jus į kelionės tikslą. Pasaulį savo išskirtiniu vientisu dizainu pavergę elektriniai paspirtukai APOLLO tikrai pritrauks dėmesį ir išskirs jus iš minios.

APOLLO gamintojai pasirūpino, kad šiuos galingus paspirtukus galėtumėte įkrauti kuo greičiau. Komplektacijoje rasite galingą 54.6V 3A įkroviklį, kuris paspirtuką pakraus per 4.5h.

Į APOLLO CITY PRO paspirtuką įmontuoti du varikliai (motorai) sustiprina trauką, todėl iš vietos pajudėsite žymiai staigiau nei su vieno motoro paspirtuku. Tokia komplektacija leidžia nardyti vietovėse, kuriose kiti modeliai nepravažiuoja ar net neįvažiuoja. Su šiuo paspirtuku - jokios įkalnės miestuose ne kliūtis - Tauro kalnas, Parodos kalnas, Šeškinės kalnas - įveiksite visas šias įkalnes be jokių problemų. APOLLO programėlės dėka, galėsite kontroliuoti akseleravimo intensyvumą su savo mobiliuoju telefonu.

Elektrinis paspirtukas APOLLO CITY PRO gali išvystyti iki 50 km/h greitį, o visiškai įkrautas – nuvažiuoti iki 60 km. CITY pasieks 43 km/h greitį ir įveiks 48 km atstumą.

Ši transporto priemonė yra puiki kompaktiška alternatyva aplenkti rytinius kamščius, o savaitgalį leis pasimėgauti įdomia kelione gamtoje ar parke.

APOLLO gamintojo svarbiausias prioritetas - saugumas.

Priekyje ir gale yra įmontuoti galingi būgniniai stabdžiai, kurie užtikrins efektyvų ir stabilų stabdymą esant didesniam greičiui, nepalankioms oro ar dangos sąlygoms. Būgniniai stabdžiai yra pranašesni prieš kitas sistemas ir tuo, kad jiems reikia labai mažai priežiūros - sistema yra uždara, tad į ją pateks žymiai mažiau vandens ir purvo palyginus su kitomis sistemomis.

Viena iš didžiausių saugumo inovacijų šiame paspirtuke - įspūdingas elektroninis stabdis. Jeigu nenorite naudoti mechaninių stabdžių - drąsiai galėsite naudoti patikimą elektroninį paspirtuko stabdį. Elektroninio stabdžio intensyvumą galėsite reguliuoti su savo išmaniuoju telefonu atsisiuntę APOLLO programėlę.

Nepralenkiamas APOLLO CITY ir CITY PRO komfortas

Pasiruoškite vienam maloniausių paspirtukų važiavimui, kokį tik esate bandę.

Didelės 10 colių (25.4 cm) skersmens pripučiamos bekamerinės padangos užtikrins minkštą, komfortišką ir stabilų važiavimą. Netikėtai pradūrus padangą - priežiūros išvengti padės papildomas gumos sluoksnis padangos viduje - to dėka, padanga tampa nepraduriama t.y. net jeigu ir užvažiuosite ant vinies ar ant kito aštraus objekto - jį ištraukus, guma pati užsikluos iš vidaus ir padanga taps vėl sandari. 

Į dar aukštesnį komforto lygį APOLLO CITY elektrinius paspirtukus iškelia jų puiki C tipo amortizacinė sistema. Priekyje rasite vieną, o gale net gi 2 amortizatorius. Dažniausiai miesto paspirtukai iš viso neturi amortizacinės sistemos ir pasikliauja tik pripučiamų padangų amortizacija. Pabandžius APOLLO paspirtukų amortizaciją - žmonės nustemba. Amortizatoriai yra sustiprinti, tad jie tarnaus ilgą laiką. Šis paspirtukas su amortizatoriais - leis jausti važiavimo malonumą bet kokioje kelionėje.

Norint transportuoti šį paspirtuką nekils jokių rūpesčių. Paspirtukas greitai ir patogiai susilanksto, o ypač tvirtas sulenkimo mechanizmas užtikrins, kad nebūtų jokių nereikalingų klibėjimų ir traškesių važiuojant.

Ypač lengvai sulankstomas APOLLO CITY ir CITY PRO tilps visur - po biuro stalu ar automobilio bagažinėje. Sulankstytų paspirtukų matmenys: ilgis - 124 cm, plotis - 61 cm, aukštis - 63.5 cm.

LED žibintai

Ryškūs ir galingi LED žibintai leis tęsti kelionę net ir esant prastesniam matomumui, ar esant tamsesniam paros metui. Galingas 500 liumenų priekinis žibintas apšvies kelią priekyje, o galiniai posūkių ir STOP žibintai informuos kitus eismo dalyvius apie Jūsų artėjančius manevrus.

Riedis.LT primena - vairuodami elektrinius paspirtukus dėvėkite šalmą. Saugokite save ir kitus bei laikykitės KET ir atitinkamų įstatymų. 

Integruotas displėjus ir mobilioji programėlė

Itin ryškus LED displėjus su anti-atspindžių technologija bus matomas net ir ryškioje dienos šviesoje. Mygtukų ir displėjaus pagalba galėsite matyti ir koreguoti reikiamus nustatymus: greitį, baterijos lygį, vairavimo režimą.

Mobilioji programėlė atvers dar vienas duris į elektrinio paspirtuko valdymą. Jos dėka galėsite: kontroliuoti akseleravimo ir elektroninio stabdžio intensyvumą, matyti kiek kilometrų jums liko nuvažiuoti, užrakinti paspirtuką, kad niekas juo negalėtų pasinaudoti.

PASPIRTUKO SPECIFIKACIJOS IR PRIVALUMAI

Varikliai - 1 arba 2 varikliai po 500W.

Baterija - 48V 13.5Ah arba 48V 18Ah baterija, pagaminta iš naujo tipo 21700 celių (Tokias celes naudoja tokios kompanijos kaip Tesla). Baterijos pagamintos iš šių celių tarnauja didesnį ciklų skaičių, yra patvaresnės, tehcnologiškai pažangesnės.

Nuvažiuojamas atstumas - didelės baterijos dėka, su šiuo paspirtuku galėsite įveikti net iki 48 arba 60 km atstumą.

Maksimalus greitis - šis elektrinis paspirtukas pasiekia maksimalų 43 arba 50 km/h greitį.

Paspirtuko svoris ir atlaikomo krūvio svoris - CITY sveria 26 kg ir atlaiko 100 kg svorį. CITY PRO sveria 29 kg, ir atlaiko 120 kg svorį.

Padangos - 10 colių (25.4 cm) pripučiamos bekamerinės (tubeless) padangos su nepraduriamos gumos sluoksniu leis pamiršti rūpesčius.

Amortizatoriai - prabangi C tipo amortizacinė sistema. Priekyje rasite vieną, o gale net gi 2 amortizatorius.

Integruotas displėjus - itin ryškus LED displėjus su anti-atspindžių technologija bus matomas net ir ryškioje dienos šviesoje.

Mobilioji programėlė - jos dėka galėsite: kontroliuoti akseleravimo ir elektroninio stabdžio intensyvumą, matyti kiek kilometrų jums liko nuvažiuoti, užrakinti paspirtuką, kad niekas juo negalėtų pasinaudoti.

Apšvietimas - Galingas 500 liumenų priekinis žibintas apšvies kelią priekyje, o galiniai posūkių ir STOP žibintai informuos kitus eismo dalyvius apie jūsų artėjančius manevrus.

Įkrovimas - 54.6V 3A įkroviklis šį paspirtuką įkraus per 4.5h.

Atsparumas vandeniui - šie elektriniai paspirtukai turi IP56 vandens atsparumo klasę, tad jeigu kelyje pasitaikys bala - galėsite jaustis žymiai saugiau negu su kitais paspirtukais. 

Patogiai sulankstomas - sulankstyto paspirtuko matmenys: ilgis - 124 cm, plotis - 61 cm, aukštis - 63.5 cm.

Tvirtas sulenkimo mechanizmas - itin tvirtas ir patogus naudoti sulenkimo mechanizmas užtikrins malonų ir saugų važiavimą be jokių papildomų klibėjimų ir traškesių.

Platus korpusas ir galinės kojos atrama - platus korpusas - deka ir galinė kojos atrama leis Jums mėgautis patogiu ir komfortišku važiavimu. Kojoms vietos tikrai užteks, tad drąsiai galėsite keisti stovėjimo pozicijas, tad nepavargsite bevažiuojant.

-----------------------------------------------------------------------------

Visus APOLLO paspirtukus rasite čia. 

APOLLO AIR - lengviausias ir kompaktiškiausias APOLLO paspirtukas su galingu 500W variklius ir 36V sistema. Puikiai tiks važinėti mieste. Šį paspirtuką rasite čia.

APOLLO CITY - keliaukite be rūpesčių! Įspūdingo dizaino ir funkcionalumų kupinas paspirtukas, užtikrins, kad kiekviena jūsų kelionė būtų itin maloni, o 500W variklis ir 48V sistema leis be vargo pasiekti kelionės tikslą. Šį paspirtuką rasite čiaAPOLLO CITY PRO - didysis CITY brolis. Šis paspirtukas - tikra miesto siela. 2 varikliai po 500W ir 48V sistema įveiks bet kokias įkalnes, staigi akselaracija ir patikima stabdymo sistema užtikrins, kad savo kelionės tikslą pasiektumėte saugiai ir būtumėte pirmas. Šį paspirtuką rasite čia.

APOLLO GHOST - įspūdinga galia už super kainą. Vienas populiariausių APOLLO modelių, kuris suteiks greičio ir komforto pojūčius. 2 varikliai po 1000W ir 52V sistema, leis pajusti, kodėl šis modelis - pripažintas pasaulyje. Šį paspirtuką rasite čia.

APOLLO PHANTOM - paspirtukas, kurio pristatinėti nereikia. Daugybės atsiliepimų sulaukęs ir žmonių širdis užkariavęs PHANTOM leis mėgautis kelionėmis ne tik mieste, bet ir užmiestyje. Įspūdinga amortizacija, 52V arba 60V sistema, 2 varikliai po 1200W arba 2 varikliai po 1400W - leis jums užkariauti visas trasas. Išsirinkite sau tinkamą PHANTOM versiją. Šį paspirtuką rasite čia. 

APOLLO PRO - tai paspirtukų revoliucija. Pirmasis pilnai integruotas hyper paspirtukas, sukurtas maksimaliam važiavimo komfortui ir skirtas įveikti bet kokias trasas. 12 colių padangos, 70 km/h greitis, apsauginės funkcijos nuo vagysčių - su APOLLO PRO paspirtuku pamatysite tai, ko dar nesate matę. Šį paspirtuką rasite čia.

ĮSPĖJAME, kiekvienos elektrinės transporto priemonės rida priklauso nuo apkrovos bei aplinkos veiksnių. Platesnę informaciją rasite paspaudę >čia.

4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: