elektrinis paspirtukas APOLLO PHANTOM V2

Nauja prekė

elektrinis paspirtukas APOLLO PHANTOM V2

Amerikos ir Kanados rinkas užkariavę APOLLO jau Lietuvoje!

Riedis.LT - oficialus APOLLO atstovas lietuvoje!

Rinkitės iš dviejų versijų - 52V 23Ah 2x1200W arba 60V 21Ah 2x1400W

GALIMYBĖ PIRKTI IŠSIMOKĖTINAI

Smulkiau

 

Dėl prekės užsakymo - susisiekime!

2 299,00 € su PVM

Charakteristikos

Nominalus variklio / variklių galingumas (W) 2400
Varomoji ašis Priekinė ir galinė
Maksimalus variklio / variklių galingumas (W) 4400
Greičio ribotuvas Taip
Greitis su ribotuvu (km/h) 25
Konstrukcinis greitis (km/h) 70
Ratų dydis (inch") 10
Padangų tipas Su kamera
Baterijos tipas Ličio jonų (Li-ion)
Baterijos įtampa (V) 60
Įveikiamas atstumas per įkrovimą (km) 60
Baterijos talpa (Ah) 21
Baterijos talpa (Wh) 1260
Krovimosi laikas (h) 12
Stabdžių sistema Hidrauliniai diskiniai stabdžiai
Riedžio svoris (kg) 35
Maksimali apkrova (kg) 135
Žibintai Priekiniai, galiniai, stop
Amortizatorių tipas Spyruokliniai
Smart APP Ne
Užrakto tipas Raktas
Įveikiama įkalnė (°) 25
Riedžio išmatavimai (mm) 1240*690*1240
Pakuotės išmatavimai (mm) 1240*690*530
KITA Įkroviklis

Apie prekę

Karaliaujantys paspirtukai iš už Atlanto - tai APOLLO prekinio ženklo elektriniai paspirtukai.

Amerikos ir Kanados rinkas tiesiog užkariavę APOLLO paspirtukai atkeliauja į Lietuvą!

Riedis.LT - oficialus APOLLO atstovas Lietuvoje!

Užtikriname pilną šio paspirtuko servisą, galėsime pasiūlyti visas reikiamas šio paspirtuko dalis.

APOLLO PHANTOM V2 - aukščiausios klasės paspirtukas, kuris nebijos ir gamtos bei nelygių kelių (žvyro, smėliuko) iššūkių. Du varikliai - priekinis ir galinis varantieji ratai garantuos užtikrintą pajudėjimą iš vietos ir greitą įsibėgėjimą, o pilnai įkrautas APOLLO PHANTOM V2 nulėks net iki 60 km. Tai ne tik paspirtukas – tai ateities judėjimo priemonė.

PHANTOM V2 - APOLLO prekinio ženklo pasididžiavimas, nuolatos tobulinamas ir nuolatos atnaujinamas, tam, kad pateisintų visus vartotojų lūkesčius.

Šis paspirtukas sukurtas tiems, kurie mėgsta komfortą, kokybę, aukščiausios klasės surinkimą ir įstabų dizainą.

Su APOLLO PHANTOM V2 paprasta manevruoti miesto gatvėse ir patikima važiuoti nelygiais keliais. Du varantieji ratai, storos pripučiamos kamerinės padangos ir net 4 amortizatorius turinti C tipo amortizatorių sistema užtikrina, kad šis paspirtukas važiuos bet kokiais keliais. Kelyje pasitaikė bala? Nesijaudinkite - APOLLO PHANTOM V2 turi IP54 vandens atsparumo klasę.

Patogus, greitas, stilingas APOLLO PHANTOM V2 be kliūčių nuveš Jus į kelionės tikslą. Pasaulį savo išskirtiniu dizainu pavergęs elektrinis paspirtukas APOLLO tikrai pritrauks dėmesį ir išskirs jus iš minios.

Į APOLLO PHANTOM V2 paspirtuką įmontuoti du varikliai (motorai) sustiprina trauką, todėl iš vietos pajudėsite žymiai staigiau nei su vieno motoro paspirtuku. Tokia komplektacija leidžia nardyti vietovėse, kuriose kiti modeliai nepravažiuoja ar net neįvažiuoja. Su šiuo paspirtuku - jokios įkalnės miestuose ne kliūtis - Tauro kalnas, Parodos kalnas, Šeškinės kalnas - įveiksite visas šias įkalnes be jokių problemų.

Elektrinis paspirtukas APOLLO PHANTOM V2 gali išvystyti iki 70 km/h greitį, o visiškai įkrautas – nuvažiuoti iki 60 km.

Ši transporto priemonė yra puiki kompaktiška alternatyva aplenkti rytinius kamščius, o savaitgalį leis pasimėgauti įdomia kelione gamtoje ar parke. 

Saugumo užtikrinimas važiuojant APOLLO PHANTOM V2 elektriniu paspirtuku.

APOLLO gamintojo svarbiausias prioritetas - saugumas. Priekyje ir gale yra įmontuoti galingi hidrauliniai diskiniai stabdžiai, kurie užtikrins efektyvų ir stabilų stabdymą esant didesniam greičiui, nepalankioms oro ar dangos sąlygoms. Hidrauliniai diskiniai stabdžiai yra pranašesni prieš kitas sistemas ir tuo, kad jų stabdymo efektyvumas yra pats didžiausias. Tai padės išvengti nemalonių situacijų kelyje.

Nepralenkiamas APOLLO PHANTOM V2 komfortas

Pasiruoškite vienam maloniausių paspirtukų važiavimui, kokį tik esate bandę.

Didelės 10 colių (25.4 cm) skersmens pripučiamos kamerinės padangos užtikrins minkštą, komfortišką ir stabilų važiavimą.

Į dar aukštesnį komforto lygį APOLLO PHANTOM V2 elektrinį paspirtuką iškelia jo puiki net 4 amortizatorių C tipo amortizacinė sistema. Priekyje rasite 2 amortizatorius, o gale taip pat 2 amortizatorius. Dažniausiai miesto paspirtukai iš viso neturi amortizacinės sistemos ir pasikliauja tik pripučiamų padangų amortizacija. APOLLO gamintojas naudoja ypač prabangią C tipo amortizacijos sistemą. Šį karta APOLLO pranoksta patys save - dvigubai daugiau amortizatorių - dvigubai daugiau amortizacijos.

Norint transportuoti šį paspirtuką nekils jokių rūpesčių. Paspirtukas greitai ir patogiai susilanksto, o ypač tvirtas sulenkimo mechanizmas užtikrins, kad nebūtų jokių nereikalingų klibėjimų ir traškesių važiuojant. Į PHANTOM V2 yra įmontuota 3 nepriklausomų užraktų sistema, kuri užtikrina saugų važiavimą.

LED žibintai

Ryškūs ir galingi LED žibintai leis tęsti kelionė net ir esant prastesniam matomumui, ar esant tamsesniam paros metui. Galingas 1000 liumenų priekinis žibintas apšvies kelią priekyje, o galiniai posūkių ir STOP žibintai informuos kitus eismo dalyvius apie Jūsų artėjančius manevrus.

Riedis.LT primena - vairuodami elektrinius paspirtukus dėvėkite šalmą. Saugokite save ir kitus bei laikykitės KET ir atitinkamų įstatymų. 

Itin ryškuys displėjus

Itin ryškus LED displėjus su anti-atspindžių technologija bus matomas net ir ryškioje dienos šviesoje. Mygtukų ir displėjaus pagalba galėsite matyti ir koreguoti reikiamus nustatymus: greitį, baterijos lygį, vairavimo režimą.

PASPIRTUKO SPECIFIKACIJOS IR PRIVALUMAI

Varikliai - 2 varikliai po 1200W arba 2 varikliai po 1400W

Baterija - 52V 23Ah baterija arba 60V 21Ah baterija.

Nuvažiuojamas atstumas - didelės baterijos dėka, su šiuo paspirtuku galėsite įveikti net iki 60 km atstumą.

Maksimalus greitis - šis elektrinis paspirtukas pasiekia maksimalų 70 km/h greitį, dėka jo galingų 2x1400W variklių.

Paspirtuko svoris ir atlaikomo krūvio svoris - paspirtukas sveria 35 kg, ir atlaiko 135 kg svorį.

Padangos - 10 colių (25.4 cm) pripučiamos kamerinės padangos

Amortizatoriai - prabangi C tipo amortizacinė sistema. Tiek priekyje tiek gale rasite 2 spyruoklinius amortizatorius

Integruotas displėjus - itin ryškus LED displėjus su anti-atspindžių technologija bus matomas net ir ryškioje dienos šviesoje.

Apšvietimas - Galingas 1000 liumenų priekinis žibintas apšvies kelią priekyje, o galiniai posūkių ir STOP žibintai informuos kitus eismo dalyvius apie jūsų artėjančius manevrus.

Įkrovimas - pilnai paspirtukas įsikrauna per maždaug 12h.

Atsparumas vandeniui - šis elektrinis paspirtukas turi IP54 vandens atsparumo klasę, tad jeigu kelyje pasitaikys bala - galėsite jaustis žymiai saugiau negu su kitais paspirtukais. 

Tvirtas sulenkimo mechanizmas - itin tvirtas ir patogus naudoti sulenkimo mechanizmas užtikrins malonų ir saugų važiavimą be jokių papildomų klibėjimų ir traškesių.3 nepriklausomų užraktų sistema užtikrina saugų važiavimą.

Platus korpusas ir galinės kojos atrama - platus korpusas - deka ir galinė kojos atrama leis Jums mėgautis patogiu ir komfortišku važiavimu. Kojoms vietos tikrai užteks, tad drąsiai galėsite keisti stovėjimo pozicijas, tad nepavargsite bevažiuojant.

—-----------------------------------------------------------------------------------

Visus APOLLO paspirtukus rasite čia

APOLLO AIR - lengviausias ir kompaktiškiausias APOLLO paspirtukas su galingu 500W variklius ir 36V sistema. Puikiai tiks važinėti mieste. Šį paspirtuką rasite čia.

APOLLO CITY - keliaukite be rūpesčių! Įspūdingo dizaino ir funkcionalumų kupinas paspirtukas, užtikrins, kad kiekviena jūsų kelionė būtų itin maloni, o 500W variklis ir 48V sistema leis be vargo pasiekti kelionės tikslą. Šį paspirtuką rasite čiaAPOLLO CITY PRO - didysis CITY brolis. Šis paspirtukas - tikra miesto siela. 2 varikliai po 500W ir 48V sistema įveiks bet kokias įkalnes, staigi akselaracija ir patikima stabdymo sistema užtikrins, kad savo kelionės tikslą pasiektumėte saugiai ir būtumėte pirmas. Šį paspirtuką rasite čia.

APOLLO GHOST - įspūdinga galia už super kainą. Vienas populiariausių APOLLO modelių, kuris suteiks greičio ir komforto pojūčius. 2 varikliai po 1000W ir 52V sistema, leis pajusti, kodėl šis modelis - pripažintas pasaulyje. Šį paspirtuką rasite čia.

APOLLO PHANTOM - paspirtukas, kurio pristatinėti nereikia. Daugybės atsiliepimų sulaukęs ir žmonių širdis užkariavęs PHANTOM leis mėgautis kelionėmis ne tik mieste, bet ir užmiestyje. Įspūdinga amortizacija, 52V arba 60V sistema, 2 varikliai po 1200W arba 2 varikliai po 1400W - leis jums užkariauti visas trasas. Išsirinkite sau tinkamą PHANTOM versiją. Šį paspirtuką rasite čia

APOLLO PRO - tai paspirtukų revoliucija. Pirmasis pilnai integruotas hyper paspirtukas, sukurtas maksimaliam važiavimo komfortui ir skirtas įveikti bet kokias trasas. 12 colių padangos, 70 km/h greitis, apsauginės funkcijos nuo vagysčių - su APOLLO PRO paspirtuku pamatysite tai, ko dar nesate matę. Šį paspirtuką rasite čia.

ĮSPĖJAME, kiekvienos elektrinės transporto priemonės rida priklauso nuo apkrovos bei aplinkos veiksnių. Platesnę informaciją rasite paspaudę >čia.

4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: