Elektrinis neįgaliojo vežimėlio trauktuvas Blumil GO (8.5")

BLUMIL-GO

Nauja prekė

Elektrinis neįgaliojo vežimėlio trauktuvas - treileris Blumil GO.

Pasiekia iki 20 km/h , o nuvažiuoja net iki 25 km atstumą vieno įkrovimo metu.

GALIMYBĖ PIRKTI IŠSIMOKĖTINAI!

Perkant su neįgaliojo pažymėjimu - taikoma lengvata, 5% PVM tarifas (vietoje 21%).

Smulkiau

 

Yra sandėlyje, pristatymas 4-6 d.d.

2 699,00 € su PVM

Charakteristikos

Nominalus variklio / variklių galingumas (W) 300
Varomoji ašis Priekinė
Maksimalus variklio / variklių galingumas (W) 500
Greičio ribotuvas Ne
Konstrukcinis greitis (km/h) 20
Ratų dydis (inch") 8.5
Padangų tipas Pilnavidūrės
Baterijos tipas Ličio jonų (Li-ion)
Baterijos įtampa (V) 36
Įveikiamas atstumas per įkrovimą (km) 25
Baterijos talpa (Ah) 7.8
Baterijos talpa (Wh) 280
Krovimosi laikas (h) 6
Stabdžių sistema Būgniniai stabdžiai
Riedžio svoris (kg) 13
Maksimali apkrova (kg) 100
Žibintai Priekiniai
Smart APP Ne
Atbulinės eigos pavara Taip
Riedžio išmatavimai (mm) 880*920*470
Pakuotės išmatavimai (mm) 770*400*600
KITA Įkroviklis

Apie prekę

BLUMIL GO

Visų pirma, Blumil Go itin paprasta naudoti ir instaliuoti. Jūs sėdite savo vežimėlyje. Priartėkite prie Blumil treilerio, paspauskite vieną mygtuką ir prisijungsite. Ir viskas! Taip paprasta elektrizuotis.

blumilgo.1.jpg

 

wyglad.jpg

Dizainas

Dizainas yra svarbu! Tai taikoma visiems Blumil produktams. Blumil GO vežimėlio trauktuvo treilerio tikslas išlikti produktu, kuris yra lengvas ir kompaktiškas. Jokių nereikalingų laidų, priedų ir dalių.

Patentuotas sujungimo mechanizmas:

Neįgaliųjų vežimėlių trauktuvas - treileris Blumil GO turi šį išskirtinumą, lyginant su kitais treileriais. Tai patentuotas sujungimo mechanizmas. Tai vartotojui leidžia be didesnių neaptogumų pačiam instaliuoti įrenginį. Dažniausiai nepatogumą sukelia, jog turite tvirtinti papildomomis tvirtinimo detalėmis, reikia pagalbos iš išorės. Su trautkuvo GO - paspaudžiate vieną mygtuką, 5 sekundės ir esate pasiruošę keliauti. 

mechanizm.jpg
lekki.2.jpg

Lengvas ir kompaktiškas:

Trauktuvas sveria vos 13 kg, įskaitant bateriją. Konstrukcija integruota, vientisa, tad nėra papildomų, atskirų tvirtinimo detalių.

Sulankstomas:

Labai svarbu, jog treileris GO yra ne tik lengvas, tačiau ir patogiai sulankstomas, tad puikiai pritaikytas transportavimui, kelionėms. Sulankstymo procesas - itin paprastas - tereikia paspausti vieną mygtuką.

skladany.jpg
 zasieg.jpg  

Įveikiamas atstumas:

Mėgaukitės ilgomis kelionėmis! Dėka talpios 280 Wh LG ličio jonų baterijos - su elektriniu treileriu galėsitės džiaugtis net iki 25 km įveikiamu atstumu per įkrovimą. Itin patogu, jog vežimėlių trauktuvo GO baterija yra išimama, tai leis ją įsikrauti namie ar ofise, nepriklausant nuo privažiavimo su pačiu vežimėliu prie lizdo. Taip pat baterija turi ir USB jungtį, tad galėsite įkrauti ir mobilius įrenginius.

 

Greitis:

Blumil GO vežimėlių trauktuvas neįgaliesiems turi 3 greičio režimus. Pasirinkite Jums patogiausią! Standartiniu režimu pasieksite 6 km/h greitį, antruoju padidinsite greitį iki 16 km/h. Esant poreikiui, tinkamoms eismo sąlygoms, trečiuoju režimu pasieksite net iki 20 km/h greitį.

 szybkosc.jpg

Išmatavimai:

wymiary1.jpg wymiary2.jpg wymiary3.jpg

Supaprastintas valdymas visiems:

Trauktuvas Blumil GO ne tik patogiai sulankstomas ir išlankstomas vieno mygtuko paspaudimu. Tačiau ir pritaikytas patogiai valdyti asmenims, su rankų negalia - valdymas vykdomas vos dviejų akseleratoriaus svirčių - mygtukų pagalba.

dlaosob.jpg
swiatla.jpg

Integruoti žibintai:

GO turi integruotus dviejų tipų žibintus. Korpuse integruoti žibintai, kurie įsijungia kartu su treileriu, leidžia kitiems eismo dalyviams Jus geriau matyti. Ir yra papildomi priekiniai LED žibintai, kuriuos galite įjungti, pagal pasirinkimą - tamsiuoju paros metu ar esant prastesniam matomumui.

Tinka standaus tipo vežimėliams:

BLUMIL GO trauktuvas sukurtas pritaikyti standaus rėmo tipo vežimėliams neįgalieisiems. Nepritaikytas sulankstomiems, kurie neturi atitinkamo tvirtinimo. Tad puikiai pritaikysite GO treilerį populiariausių vežimėlių gamintojams, kaip - Panthera, Kuschal, Invacare, Meyra, Progeo ir kitiems.

sztywnarama.jpg
pudelko.jpg

Išimkite iš dėžės ir GO:

Trauktuvo GO pirmai kelionei, surinkimui užtruksite vos apie 1 minutę. Vos du paprasti žingsniai jį pilnai surinkti.

Pokonuje krawężnik blumil

Perkant su neįgaliojo pažymėjimu arba pateikus gydytojo išduotą išrašą iš medicinos dokumentų (Forma Nr. 027/a) - taikoma 5 % PVM lengvata.

Dėl mažesnio PVM taikymo, įsigyjant prekę - susisiekite el. paštu: labas@riedis.lt arba telefonu +37063377888

ĮSPĖJAME, kiekvienos elektrinės transporto priemonės rida priklauso nuo apkrovos bei aplinkos veiksnių. Platesnę informaciją rasite paspaudę >čia.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: