Apsauginis universalus šalmas ADO

ADO0001 L-W

Nauja prekė

Vis daugiau elektrinių dviračių ir paspirtukų linksmai skrodžia gatvėmis. Jie ekonomiški, manevringi ir greiti, tačiau kelionė turi būti ne tik smagi, bet ir saugi. Užsidėkite šalmą ir būkite pasiruošę bet kokiems netikėtumams.

Šis šalmas išsiskiria, jog turi apsauginį skydelį akims. Kuris prie šalmo tvirtinamas magnetais.

Šalmas yra universalus - pritaikomo dydžio.

Smulkiau

Šiuo metu prekės neturime

39,00 € su PVM

Apie prekę

Apsauginis šalmas

Važiuokite saugiai, patogiai ir stilingai užsidėję paspirtuko šalmą su lengvai montuojamu apsauginiu skydeliu akims. Šalmas yra aukštos kokybės, pagamintas iš smūgiams atsparių medžiagų, jame įmontuota apimties bei smakro dirželio reguliavimo sistema.  Šalmas nespaudžia ir netrina, nes viduje yra prisegami paminkštinimai, kurie leidžia jaustis komfortiškai bet kokiomis sąlygomis.

Apsauginis skydelis akims yra lengvai montuojamas - prie šalmo tvirtinamas magnetais. Tai leis patogiai ir saugiai važinėtis ir prastesnio matomumo sąlygomis.

Šalmo dydis

Šalmo dydis yra pritaikomas - universalus. Tad pagal pateiktus dydžio išmatavimus - įvertinkite ar Jums tinkamas.

Prieš pirkdami, išsimatuokite galvos apimtį ir pasirinkite tinkamą dydį.

Patogus dizainas

Kuriant šalmą, buvo integruoti geriausi dizaino sprendimai, kurie užtikrina patogų šalmo dėvėjimą. Jį užsidėję jausite tikrą komfortą: minkštas, lengvas ir laidus orui.

Paminkštinimai

Vidinėje šalmo dalyje bei ant smakro dirželio yra paminkštinimai, kurie švelniai priglunda, amortizuoja smūgio metu, sugeria prakaitą. Jie yra prisegami, tad be vargo galėsite juos nuimti norėdami išskalbti. 

Ventiliacinės angos 

Šalme yra ventiliacinės angos, kurios skirtos oro cirkuliacijai – palaiko optimalią temperatūrą ir drėgmę.

Reguliuojama apimtis ir smakro dirželis

Kiekvieno žmogaus galvos forma skirtinga, tad net dėvint to paties dydžio šalmą, apimtį reikia individualiai pakoreguoti. Tai paprasta padaryti su reguliavimo ratuku, sukant į vieną pusę šalmas platės, sukant į kitą siaurės. Smakro dirželis lengvai slankioja, pasirinkus reikiamą ilgį patikimai užsifiksuoja.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: