MET Parachute - Fullface Padidinti

Apsauginis šalmas MET Parachute - Fullface Juodas L dydis

570 022 11 L-B

Nauja prekė

MET Parachute – pilnai veidą dengtiantis (fullface) apsauginis šalmas.


TAIP! Ikoniniai MET Parachute šalmai grįžta! Vos ~700 g (vidutinio dydžio) sveriantis „Parachute“ yra lengviausias pasaulyje, sertifikuotas pagal Amerikos ASTM F1952-2032 standartus – institucija, sertifikuojanti visą veidą dengiančius dviratininkų šalmus.

Šalmai puikiai tinka ir keliaujant elektriniais paspirtukais.

Smulkiau

 

Šiuo metu prekės neturime

239,95 € su PVM

Apie prekę

Išskirtinės kokybės gamintojo MET - Parachute serijos fullface tipo apsauginis šalmas

Spalva: juoda
Dydis: L (59-62 cm)


Parachute yra naujos kategorijos šalmų, skirtų važiuoti Enduro kalnų dviračiais, elektriniais paspirtukais pradininkai. Viso veido šalmo apsauga, kartu su mažu svoriu, puikia ventiliacija ir komfortu. Vairuotojai perka viso veido šalmą, kad labiau apsaugotų veidą, todėl svarbu žinoti, ar smakro apsaugą turintis šalmas buvo griežtai išbandytas ir atitinka ASTM standartą.

Tai, kad šiems apsauginiams full face tipo šalmams suteiktas ASTM sertifikatas, ne suteikia vairuotojui pasitikėjimo, tačiau ir užtikrina gerą apsaugą.  Parachute yra idealus šalmas Enduro, elektrinių paspirtukų lenktynėms: sveria tik 700 g (M dydis), jis yra ypač lengvas ir gerai vėdinamas, todėl jį patogu dėvėti. MET nenuimama smakro apsauga yra integruota į šalmą. Dėl savo konstrukcijos tai yra vienintelė tokio tipo smakro apsauga, kuri pranoksta ASTM bandymus. Ši technologija ir itin novatoriškas dizainas sukuria tvirtą, kompaktišką ir gerai vėdinamą smakro apsaugą. Stogelio/skydelio funkcija yra apsaugoti veidą, ypač akis, nuo šakų ir saulės arba nuo purvo. Tiksliai sureguliuokite savo regėjimo lauką reguliuodami anoduoto aliuminio šoninius varžtus. Skydelį galima lengvai reguliuoti, kad būtų daug vietos akiniams susidėti. MOPOV (My Own Point Of View) yra su keletu prekių ženklų suderinama kameros tvirtinimo sistema, kurią mūsų inžinieriai sukūrė, kad būtų galima saugiai pritvirtinti veiksmo kamerą ant šalmo nepažeidžiant šalmo apvalkalo. „Safe-T Advanced“, MET aukščiausios klasės pritaikymo sistema, užtikrina geriausią svorio ir komforto santykį. 

SAVYBĖS

Išorinė konstrukcija: „In-Mould“, „Monocoque“ fiksuota apsauga
Vidinis apvalkalas: smūgius sugeriantis polistirenas
Smakro dirželio sagtis: dviguba (Double-D) sagtis
Tinka sistemai: Safe-T Advanced
Paminkštinimas: gelio priekinis padas ir Coolmax antialerginis vidinis paminkštinimas. Galima plauti rankomis.
Priedai: dviejų storių skruostų pagalvėlės, nuimama fotoaparato atrama-priedas, akinių segtukas, šalmo krepšys. 
Sertifikatai: ASTM 1952-2032, CE, AS, CPSC
Šviesą atspindinčios detalės nugaroje
Svoris: apytiksl. 700g (M dydis)

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: