TEVERUN BLADE MINI PRO 23.4Ah elektrinis paspirtukas | ATNAUJINTA Versija (3rd Gen)

TBMP234

Nauja prekė

TEVERUN BLADE MINI PRO 23.4Ah elektrinis paspirtukas | ATNAUJINTA Versija (3rd Gen)

Net 2730W maksimali galia ir 23.4Ah baterija - leis įsibėgėti iki 55 km/h ir nuvažiuoti iki 70 km.

GALIMYBĖ PIRKTI IŠSIMOKĖTINAI!

NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE!

Smulkiau

 

Yra sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

1 299,00 € su PVM

-200,00 €

1 499,00 € su PVM

Charakteristikos

Nominalus variklio / variklių galingumas (W) 1600
Varomoji ašis Priekinė ir galinė
Maksimalus variklio / variklių galingumas (W) 2730
Greičio ribotuvas Taip
Greitis su ribotuvu (km/h) 25
Konstrukcinis greitis (km/h) 55
Ratų dydis (inch") 9
Padangų tipas Su kamera
Baterijos tipas Ličio jonų (Li-ion)
Baterijos įtampa (V) 48
Įveikiamas atstumas per įkrovimą (km) 70
Baterijos talpa (Ah) 23.4
Baterijos talpa (Wh) 1123.2
Krovimosi laikas (h) 12
Stabdžių sistema Hidrauliniai diskiniai stabdžiai
Riedžio svoris (kg) 29.5
Maksimali apkrova (kg) 120
Žibintai Priekiniai, galiniai, stop ir posūkiai
Amortizatorių tipas Spyruokliniai
Smart APP Ne
Užrakto tipas NFC
Įveikiama įkalnė (°) 25
Riedžio išmatavimai (mm) 1180*650*1250
Pakuotės išmatavimai (mm) 1290*290*665
KITA Įkroviklis, įrankių rinkinys, instrukcija

Apie prekę

ATNAUJINTA Versija (3rd Gen)

Šviežiai atnaujintas TEVERUN BLADE MINI PRO miesto elektrinis paspirtukas.
Naujoje versijoje jus pasitiks:
Atnaujintas NFC raktas su indikacine lempute ir mažesnėmis energijos sąnaudomis.
Sustiprinta hidroizoliacija, apsauga nuo vandens - papildomas uždengimas priekyje įeinanties laidams į korpusą, bei geriau izoliuotas pagrindinis kabelis.

Šio paspirtuko vartotojo vadovą / instrukciją lietuvių kalba rasite https://teverun.lt/instrukcijos-ir-programeles/

Elektrinis paspirtukas TEVERUN BLADE MINI PRO PRO - RIEDIS.LT KOMANDOS PASIDIDŽIAVIMAS

Pagal ilgametę patirtį elektrinių transporto priemonių srityje, specialiu Riedis.LT užsakymu ir pagal specialią Riedis.LT (riedis-electric) komplektaciją gaminami ypač populiarūs TEVERUN BLADE MINI modeliai, pritaikyti įvairiems keliams - itin pravažūs, stabilūs ir greiti, o svarbiausia, kad šiuose paspirtukuose montuojame didžiules baterijas. 

Turime ypač platų atsarginių dalių bei priedų asortimentą ir remonto servisą mūsų parduotuvės patalpose! Elektriniai paspirtukai TEVERUN BLADE MINI yra tikri miesto karaliai, tad kelionės mieste bus itin greitos ir malonios. Lengvi, galingi, komfortiški, turintys aukščiausią komplektaciją, o svarbiausia - kokybiški - TEVERUN BLADE MINI patenkins visus Jūsų kelionės poreikius. Šie modeliai sukurti naudojant naujausias ir pažangiausias technologijas ir yra pilnai paruošti naujam elektrinių paspirtukų sezonui.

UAB LUTEX (Riedis.LT) - oficialus TEVERUN (MINIMOTORS) elektrinių paspirtukų atstovas Lietuvoje. 

Elektrinis paspirtukas TEVERUN BLADE MINI PRO su dideliais pripučiamais 9 colių ratais, galingu varikliu, priekiniais bei galiniais amortizatoriais. Įmontuoti aukštos klasės amortizatoriai suteiks stabilumo važiuojant ir nelygia danga ir per kliūtis. Tai Jums leis jaustis komfortiškai ir minkštai važiuojant įvairiomis dangomis. Pasistengėme įmontuoti didesnę bateriją, nei originaliame gamykliniame modelyje, kiekvienoje Blade Mini paspirtuko versijoje. Kadangi jį teks laikyti namie arba darbe, o galbūt nebenorėsite įsivaizduoti atostogų be Teverun Blade Mini ir norėsite jį lengvai įkelti į automobilio bagažinę, tai tikrai svarbu kaip jis yra sulankstomas. Teverun turi labai tvirtą ir paprastą vairo kolonėlės sulankstymo sistemą, tad Teverun elektrinį paspirtuką sulankstysite per 3 sekundes.

Šie elektriniai paspirtukai išskirtiniai ir savo galia ir praktiškumu - turintys net 2 variklius po 800W ir 48V sistemą, kai įprastiniai miesto elektriniai paspirtukai paprastai turi 36V sistemą ir gana silpnus 350W variklius, todėl TEVERUN BLADE MINI PRO - įsibėgėja greičiau, turi geresnę trauką net su didesne apkrova ar važiuojant į statesnę įkalnę.

Šie paspirtukai gaminami ir tobulinami pagal mūsų specialų užsakymą ir su išskirtine komplektacija, todėl garantuojame ypač patikimus ir daugelio metų patikrintus elektronikos ir baterijų komponentus.

Kiekvienas pirkėjas galės pasirinkti sau tinkamą versiją, pagal savo galios ir nuvažiuojamo atstumo poreikius:

TEVERUN BLADE MINI 15.6Ah - su 15.6Ah baterija įveiks iki 40 km, o maksimalios 1365W (800W nominali) galios variklis padės pasiekti greitį iki 45 km/h.

TEVERUN BLADE MINI PRO 18.2Ah - su 18.2Ah baterija įveiks iki 50 km, o net 2 varikliai, kurių maksimali galia 2x1365W (2x800W nominali) padės pasiekti greitį iki 55 km/h.

TEVERUN BLADE MINI PRO 23.4Ah - su 23.4Ah baterija įveiks iki 70 km, o net 2 varikliai, kurių maksimali galia 2x1365W (2x800W nominali) padės pasiekti greitį iki 55 km/h.

Elektrinis paspirtukas, kuris tiesiog nušluoja konkurentus savo kategorijoje - TEVERUN BLADE MINI PRO

Tai - Riedis.LT komandos pasididžiavimas. Sukaupę ilgametę patirtį ir pardavę tūkstančius paspirtukų, žinome ko reikia net ir išrankiausiems klientams. Visas žinias ir begalę laiko skyrėme šio modelio gamybai ir komplektacijai, tad džiaugiamės galėdami Jums pristatyti - TEVERUN BLADE MINI PRO. Tokio kainos ir kokybės santykio dar nesate matę.

Patogus transportuoti, lengvai sulankstomas

Sulankstyto paspirtuko matmenys: Ilgis - 118 cm, plotis - 65 cm, aukštis - 60 cm.

Paspirtukas turi itin tvirtą, atnaujintą bei patentuotą trijų taškų sulenkimo mechanizmą. Teverun gamykla daug laiko skyrė geriausių sulenkimo mechanizmų analizei ir testavimams, kol pagaliau radome tokį, kuris atitinka mūsų keliamus aukščiausius standartus. Sulenkimo mechanizmas yra apjungtas trim taškais: pritvirtintas kaištis + tvirtinimo svirtis su saugos mygtuku + apsauginis kaištis.


Pats TEVERUN BLADE MINI PRO 23.4Ah elektrinis paspirtukas sveria tik 29.5 kg, transportavimui taip pat padės ir kabliukas esantis prie vairo, kuris užsikabina už galinės kojos atramos - tad šį elektrinį paspirtuką bus itin patogu pakelti.




Norime, kad mūsų klientams paspirtuku važiuoti būtų itin malonu ir stabilu. Paspirtukas turi nesulankstomą vairą, kuris suteiks stabilumo ir saugumo pojūtį važiuojant, o per laiką - neišklibės.

Daug galios už itin patrauklią kainą

Pasiruoškite lėkti ir pralenkti vėją! TEVERUN BLADE MINI PRO elektrinis paspirtukas turi du galingus 800W variklius ir išvysto greitį iki 55 km/h.

Paspirtukas skirtas atlaikyti 120 kg apkrovą, tad jo teikiamais privalumais galės mėgautis ir sunkesni vairuotojai. Galingų variklių ir 48V sistemos dėka, šis mažylis net ir su sunkesne apkrova puikiai įveiks įvairias trasas. Šis mažylis puikiai tiks įvairaus sudėjimo vairuotojams.

Greitį ir akceleraciją padeda išvysti itin aukštos kokybės du TEVERUN gamintojo 25A srovės valdikliai. TEVERUN paspirtukuose naudojami valdikliai yra sinusiniai - tai reiškia, kad  paspirtuko akceleracija bus itin maloni. Akceleracijos švelnumą arba intensyvumą galėsite koreguoti patys - pagal savo skonį. Šie valdikliai kartu su galingais varikliais ir 48V sistema sukuria net 2730W galią. Valdiklius ir įmantriausius jų parametrus galėsite valdyti per itin ryškų ir bet kokiu paros metus matomą MINIMOTORS gamintojo EY3 displėjų. Elektrinių paspirtukų mėgėjai visame pasaulyje įvertino, kad šis displėjus yra etalonas į kurį turėtų lygiuotis visi gamintojai - šio displėjaus rodomą informaciją matysite net ir ryškiausioje dienos šviesoje. Dešinėje pusėje yra jungiklis perjungti iš vieno variklio į du variklius ir jungiklis, skirtas perjungti tarp ECO ir TURBO važiavimo režimų. 

Itin didelė baterija

Elektrinis paspirtukas TEVERUN BLADE MINI PRO turi 48V darbinės įtampos 23.4Ah (1123.2Wh) talpos bateriją, kurios yra pagamintos iš aukščiausios klasės 18650 ličio jonų celių. Su 23.4Ah baterija įveiksite net iki 70 km.
Su šiomis baterijomis paspirtukus jau gaminame šešerius metus, ir galime pasidžiaugti, kad per tokį ilgą laiko tarpą, turėjome tik 0.032% procentų garantinių gedimų. Tai yra išties puikus rezultatas, žinant, kad rinkoje vieni dažniausių elektrinių paspirtukų gedimų yra susiję su nekokybiškomis baterijomis.
Savaime suprantama, kad baterija reikalauja tam tikros priežiūros - informaciją apie baterijoms reikalingą priežiūrą galite rasti čia.

Šis paspirtukas turi vieną krovimo lizdą, tačiau yra galimybė įsigyti 4A greitąjį įkroviklį - taip paspirtuką įkrausite 2 kartus greičiau. Pakuotėje rasite standartinį 2A įkroviklį.

Didelės padangos, galingi stabdžiai - saugus važiavimas garantuotas. Galimybė pasididinti padangas.

Dažnu atveju tokie mobilūs ir patogūs transportuoti elektriniai paspirtukai turi 8 arba 8.5 colių dydžio ratus. Mes visada norime klientams pasiūlyti dar geresnius sprendimus. Kurdami šį paspirtuką TEVERUN nusprendė naudoti specialias 9 colių padangas su 6 colių vidiniu diametru. Šis sprendimas suteiks klientams milžinišką patogumą nes:

1. Tik išpakuotas TEVERUN BLADE MINI PRO paspirtukas turės 9 colių padangas - jau didesnes negu rinkos standartas ir jo konkurentai.

2. Pasirūpinome, kad paspirtuko konstrukciją būtų lengvai modifikuojama - tad norintys pasididinti padangas galės drąsiai tai padaryti. 6 colių skersmens variklio dėka, šio paspirtuko vairuotojai galės naudoti įvairiausias 10 colių padangas tokias kaip: STREET , SEMI-OFFROAD, OFF-ROAD, CST STREET. Tereikės kelių papildomų elementų ir galėsite naudoti didesnes padangas.

Šis elektrinis paspirtukas turi įmontuotus hidraulinius diskinius stabdžius. Galingi stabdžiai elektriniam paspirtukui suteikia maksimalų stabdymo efektyvumą ir ženkliai sutrumpina stabdymo kelią. Mes rūpinamės savo klientu saugumu ir norime, kad jų patirtis vairuojant mūsų paspirtukus būtų kuo įmanoma geresnė.



Ištobulintų valdiklių ir MINIMOTORS displėjaus dėka, galėsite naudoti EABS ir ABS funkcijas.
ABS funkcija neleis ratams užsikirsti ir taip padės stabdyti slidžioje situacijose (smėlis, drėgnas ar dulkėtas kelias)

EABS funkcija - stabdys varikliu. Įjungus EABS jūsų stabdžiai ir jų kaladėlės tarnaus ilgiau, nes didžiąją darbo dalį stabdant atliks variklis.

Itin stabilus važiavimas, iki menkiausių detalių apgalvota konstrukciją 

Didelės 9 colių padangos užtikrins stabilų ir malonų važiavimą bet kokiais keliais, o važiuojant su 10 colių padangomis - vairavimo malonumas bus dar didesnis.

C tipo amortizacinė sistema, galingi spyruokliniai amortizatoriai (tiek priekyje, tiek gale) ir galinės kojos atrama leis įveikti visus paviršius - lygų asfaltą, senamiesčio akmenuotus kelius, žvyrkelius su duobėmis ar net miško trasas.



Itin tvirti karboninio dizaino purvasaugiai (tiek priekyje, tiek gale) saugos Jus nuo šlapio ar purvino kelio padarinių. Juk taip nemalonu kai pasivažinėjus elektriniu paspirtuku, nugara ir kojos būna visos šlapios. Mėgaukitės sausu važiavimu su TEVERUN BLADE MINI PRO.

Papildomas purvasaugis - vieta identifikaciniams valstybiniams numeriams. Kai kuriose EU šalyse, yra reikalaujama registruoti kiekvieną elektrinį paspirtuką ir pritvirtinti jo numerį. Jeigu tokie reikalavimai pasiektų ir Lietuvą, Jūs kartu su TEVERUN BLADE MINI PRO paspirtuku jau būsite pasiruošę. Paspirtukas turi įmontuotą papildomą purvasaugį, ant kurio galėsite pritvirtinti valstybinį transporto priemonės numerį.

Dažna amortizatorių problema - į juos patenkantis purvas. Purvas patekęs į amortizatorius juos gadina, braižo, o susikaupusi drėgmė ilgainiui pavirsta į rūdis. TEVERUN išssprendė šią problemą naudodami uždengtus amortizatorius. Šį paspirtuką jau renkant gamykloje į komplektaciją bus dedami uždengti amortizatoriai - tad Jūsų paspirtuko amortizacijos sistema tarnaus ilgiau ir patikimiau.



Tikras funkcionalumo šedevras - įspūdingas apšvietimas, NFC sistema

Matykite ir būkite matomi. Pasirūpinome, kad TEVERUN BLADE MINI PRO elektriniame paspirtuke būtų įmontuota tik geriausia apšvietimo sistema. Galingas priekinis žibintas, priekiniai, galiniai korpuso žibintai, šoniniai korpuso LED žibintai, vairalazdės apšvietimas, posūkių žibintai bei STOP signalo žibintas - visa tai užtikrins, kad būsite matomi ir pastebimi net ir tamsiu paros metu, o patys važiuosite gerai apšviestu keliu. Šviesos jungikliai yra patogiai pasiekiami kairėje vairo pusėje.

TEVERUN BLADE MINI PRO naudoja NFC užrakto sistemą. Tai yra tikrai puikus papildomas apsaugos mechanizmas. Be NFC rakto - niekas Jūsų paspirtuko negalės užvesti.

Norintiems važiuoti dar patogiau - galimybė prisitvirtinti sėdynę. Specialiai paspirtuko korpusui pritaikyta reguliuojamo aukščio sėdynė leis jums mėgautis ilgomis kėlionėmis dar patogiau. Sėdynė yra parduodama atskirai.

PASPIRTUKO SPECIFIKACIJOS IR PRIVALUMAI

Varikliai - 2x 1365W galios varikliai (2x800W nominali galia)

Baterija - 23.4Ah (1123.2Wh), pagamintą iš aukščiausios klasės 18650 ličio jonų celių.

Nuvažiuojamas atstumas - didelės baterijos dėka, su šiuo paspirtuku galėsite įveikt iki 70 km.

Maksimalus greitis - šis elektrinis paspirtukas pasiekia maksimalų 55 km/h greitį.

Paspirtuko svoris ir atlaikomo krūvio svoris - TEVERUN BLADE MINI PRO su 23.4Ah baterija sveria 29.5 kg. Paspirtukas 120 kg svorį.

Padangos - 9 colių (22.8 cm) pripučiamos kamerinės padangos. Yra galimybė pasididinti padangas iki 10 colių (25.4 cm).

Amortizatoriai - prabangi C tipo amortizacinė sistema. Amortizatorius rasite tiek priekyje tiek gale. Naudojami uždengti amortizatoriai, tad jie tarnaus ilgiau, bus atsparesni purvo ir dulkių poveikiams. 

Displėjus - itin ryškus MINIMOTORS EY3 displėjus bus matomas net ir ryškioje dienos šviesoje.

Apšvietimas - Galingas priekinis žibintas, priekiniai, galiniai korpuso žibintai, šoniniai korpuso LED žibintai, vairalazdės apšvietimas, posūkių žibintai bei STOP signalo žibintas - visa tai užtikrins, kad būsite matomi ir pastebimi net ir tamsiu paros metu, o patys važiuosite gerai apšviestu keliu.

Įkrovimas - Komplektacijoje rasite 54.6V 2A įkroviklį. 23.4Ah bateriją įkrausite per 12h. Įsigijus 4A įkroviklį galėsite paspirtuką įkrauti dvigubai greičiau.

Patogiai sulankstomas - sulankstyto paspirtuko matmenys: Ilgis - 118 cm, plotis - 60 cm, aukštis - 60 cm.

Tvirtas sulenkimo mechanizmas - Paspirtukas turi itin tvirtą, atnaujintą bei patentuotą trijų taškų sulenkimo mechanizmą. Sulenkimo mechanizmas yra apjungtas trim taškais: pritvirtintas kaištis + tvirtinimo svirtis su saugos mygtuku + apsauginis kaištis. Itin tvirtas ir patogus naudoti sulenkimo mechanizmas užtikrins malonų ir saugų važiavimą be jokių papildomų klibėjimų ir traškesių.

Platus korpusas ir galinės kojos atrama - platus korpusas - deka ir galinė kojos atrama leis Jums mėgautis patogiu ir komfortišku važiavimu. Kojoms vietos tikrai užteks, tad drąsiai galėsite keisti stovėjimo pozicijas, tad nepavargsite važiavimo metu.

Tvirti purvasaugiai - karboninio dizaino, itin tvirti purvasaugiai Jus apsaugos nuo drėgnų kelio sąlygų. Gale įmontuoti net 2 purvasaugiai.

Paspirtuko užraktas - paspirtukas naudoja NFC užrakto sistemą. Be NFC rakto - niekas Jūsų paspirtuko negalės įjungti.

 

Kodėl verta rinktis būtent TEVERUN prekinio ženklo paspirtukus?


1. Kodėl Teverun?
TEVERUN elektriniai paspirtukai yra dviejų, bene pažangiausių gamyklų pasaulyje, bendras kūrinys. EON MOTORS (BLADE) ir MINIMOTORS (DUALTRON) gamyklos sujungė savo pajėgas tam, kad galėtų sukurti tai, kas elektrinių paspirtukų rinką keltų į naujas aukštumas.

2. Oficialūs tiekėjai ir atstovai čia pat Lietuvoje - tai Riedis.LT komanda.
Patys stipriai prisidėjome prie TEVERUN paspirtukų kūrimo. Kūrėme tinkamiausias komplektacijas, kuriomis mėgautis galės mūsų klientai. Atlikome daugybę testų, patikrų, dizaino ir konstrukcijos sprendimų, praleidome daugybę valandų prie šių paspirtukų, tam, kad Jūs galėtumėte mėgautis išskirtine važiavimo kokybe. Tam, kad galėtume atlikti greitą paspirtukų garantinį ir negarantinį servisą, užtikriname, kad turime VISAS šių elektrinių paspirtukų atsargines dalis vietoje.

3. Paspirtukų modeliai pritaikyti kiekvieno vairuotojo poreikiams.
Kiekvienas ras sau tinkantį TEVERUN elektrinį paspirtuką:

TEVERUN BLADE Q PRO - puikus ekonomiškas pasirinkimas ieškantiems lengvo, miestui pritaikyto paspirtuko, kuris lengvai įveiktų įvairias įkalnes dviejų variklių dėka.

TEVERUN BLADE MINI ir TEVERUN BLADE MINI PRO - galingi, kompaktiški ir stilingi. Keliaukite tiek miesto tiek užmiesčio keliukais ir itin lengvai transportuokite šiuos elektrinius paspirtukus. Rinkitės iš vieno arba dviejų variklių versijų, bei skirtingų baterijos dydžių.

TEVERUN FIGHTER MINI - aukščiausios klasės miesto paspirtukas. Mažesnis FIGHTER brolis, su visais FIGHTER privalumais: itin aukšta surinkimo kokybė, reguliuojami amortizatoriai, hidrauliniai stabdžiai, didelė galia. Įspūdingas komfortas - ranka pasiekiamas!

TEVERUN FIGHTER 11 ir TEVERUN FIGHTER 11+ - šie galingieji paspirtukai leis mėgautis savo įspūdinga galia, itin patogiu važiavimo komforto lygiu. Visos šios puikios savybės užims nedaug vietos, palyginus su kitais tokios galios paspirtukais, tad nekils jokių nepatogumų juos transportuojant.

TEVERUN FIGHTER SUPREME - tai komforto, galios ir stiliaus ikona. Elektrinių paspirtukų entuziastai ir mėgėjai bus nustebę išbandę šį neįtikėtiną TEVERUN elektrinį paspirtuką.

TEVERUN FIGHTER SUPREME 7260R - tai elektrinių paspirtukų rinkos Karalius. Tai yra Greičiausias, Galingiausias ir Daugiausiai Nuvažiuojantis TEVERUN gamyklos produktas.
Tai yra paspirtukas skirtas tikriems ekstremalams. Pajauskite dar neatrastus pojūčius kartu su TEVERUN FIGHTER SUPREME 7260R


4. Oficialus garantinis ir pogarantinis aptarnavimas - detalių niekada nepritrūks, o elektriniai paspirtukai bus aptarnauti itin greitai.
Riedis.LT komanda gali pasiūlyti visas reikiamas detales TEVERUN ir daugelį detalių kitų prekės ženklų elektriniams paspirtukams. Esame bene vieninteliai elektrinių paspirtukų tiekėjai ir pardavėjai, kurie turi savo nuosavą servisą su aukščiausio lygio kvalifikuotais meistrais ir ilgametę patirtį. Rinkdamiesi Riedis.LT produkciją galėsite būti ramūs - Jumis ir Jūsų elektriniu paspirtuku bus pasirūpinta visada.

5. Visos garantijos - suteikiamos.
Riedis.LT komanda tiki, kad skaidrumas yra vienas svarbiausių aspektų bendraujant su klientais.
Suteikiame 2 metų garantiją (6 mėn. baterijai) visiems mūsų parduodamiems elektriniams paspirtukams.

6. Produktai - atitinkantys visus reikalavimus

TEVERUN paspirtukai ir jų pakuotės turi visus reikalingus dokumentus ir sertifikatus:

• Lietuviška instrukcija - ją rasite kiekvieno TEVERUN elektrinio paspirtuko dėžėje.

• CE sertifikatas, atitinka ES saugumo reikalavimus.
Europoje sertifikuota prekė. CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas ir jo pakuotė atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

ĮSPĖJAME, kiekvienos elektrinės transporto priemonės rida priklauso nuo apkrovos bei aplinkos veiksnių. Platesnę informaciją rasite paspaudę >čia.

3 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: