TEVERUN FIGHTER 11+ 35Ah LG elektrinis paspirtukas | ATNAUJINTA Versija 2024 (3rd Gen) | su PROGRAMĖLE ir SMART BMS

TFT35LG

Nauja prekė

TEVERUN FIGHTER 11+ 35Ah LG elektrinis paspirtukas | ATNAUJINTA Versija (3rd Gen) | su PROGRAMĖLE ir SMART BMS

Net 5376W maksimali galia ir 60V 35Ah LG baterija - leis įsibėgėti iki 85 km/h ir nuvažiuoti iki 120 km.

Smulkiau

 

Yra sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

2 999,00 € su PVM

-100,00 €

3 099,00 € su PVM

Charakteristikos

Nominalus variklio / variklių galingumas (W) 3200
Varomoji ašis Priekinė
Maksimalus variklio / variklių galingumas (W) 5376
Greičio ribotuvas Taip
Greitis su ribotuvu (km/h) 25
Konstrukcinis greitis (km/h) 85
Ratų dydis (inch") 11
Padangų tipas Bekamerinės
Baterijos tipas Li-ion Smart BMS 21700 LG / Samsung
Baterijos įtampa (V) 60
Įveikiamas atstumas per įkrovimą (km) 120
Baterijos talpa (Ah) 35
Baterijos talpa (Wh) 2100
Krovimosi laikas (h) 7
Stabdžių sistema Hidrauliniai diskiniai stabdžiai
Riedžio svoris (kg) 36
Maksimali apkrova (kg) 150
Žibintai Priekiniai, galiniai, stop ir posūkiai
Smart APP Taip
Užrakto tipas NFC
Riedžio išmatavimai (mm) 1315*1324*650
Pakuotės išmatavimai (mm) 1380*620*310

Apie prekę

ATNAUJINTA Versija (3rd Gen) | su PROGRAMĖLE ir SMART BMS

Šviežiai atnaujintas TEVERUN FIGHTER 11+ paspirtukas su išmaniąja programėle bei SMART BMS sistema.
Išmanioji programėlė leis Jums telefonu valdyti įvairiausius paspirtuko parametrus, apšvietimą bei daugybę kitų funkcijų.
SMART BMS sistema užtikrins Jūsų elektrinio paspirtuko baterijos ilgaamžiškumą. Automatinis celių balansavimas leis Jūsų paspirtuko baterijai tarnauti dar ilgiau. Baterijos celių būklę galėsite stebėti savo mobiliajame telefone - TEVERUN išmaniojoje programėlėje.

Elektrinis paspirtukas TEVERUN FIGHTER 11+ - iki smulkiausių detalių ištobulintas galingas elektrinis paspirtukas

Pagal ilgametę patirtį elektrinių transporto priemonių srityje, specialiu užsakymu ir pagal išskirtinę Riedis.LT (riedis-electric) komplektaciją gaminami ypač galingi TEVERUN FIGHTER 11 modeliai, pritaikyti įvairiems keliams - itin pravažūs, stabilūs ir greiti, o svarbiausia, kad šiuose paspirtukuose įmontuotos didžiulės LG arba Samsung baterijos ir mūsų sukomplektuotas greitasis įkroviklis.

Turime ypač platų atsarginių dalių bei priedų asortimentą ir remonto servisą mūsų parduotuvės patalpose! Elektriniai paspirtukai TEVERUN FIGHTER 11 yra visų kelių - tiek miesto, tiek užmiesčio karaliai, tad kelionės bus itin greitos ir malonios. Galingi, komfortiški, turintys aukščiausią galimą komplektaciją, o svarbiausia - kokybiški - TEVERUN FIGHTER 11 patenkins visus Jūsų kelionės poreikius. Šie modeliai sukurti naudojant naujausias ir pažangiausias technologijas ir yra pilnai paruošti naujam elektrinių paspirtukų sezonui.

UAB LUTEX (Riedis.LT) - oficialus TEVERUN (MINIMOTORS) elektrinių paspirtukų atstovas Lietuvoje. 

Elektrinis paspirtukas TEVERUN FIGHTER 11+ su dideliais pripučiamais bekameriniais 11" ratais, galingais varikliais, priekiniais bei galiniais amortizatoriais. Įmontuoti aukščiausios klasės reguliuojami hidrauliniai KKE gamintojo amortizatoriai suteiks stabilumo važiuojant ir nelygia danga ir per kliūtis. Tai Jums leis jaustis komfortiškai ir minkštai važiuojant įvairiomis dangomis - tiek mieste, tiek bekele.

Šie elektriniai paspirtukai išskirtiniai ir savo galia, dizainu ir atidumu kiekvienai detalei. FIGHTER 11+ paspirtukai turi 2 variklius po 1600W ir 60V sistemą ir gali pasiekti maksimalią 5000W galią. Su šiuo paspirtuku įveiksite stačias įkalnes be jokių kliūčių, o greičio ir galios - niekada nepritrūks. Teverun Fighter norėsite laikyti namie arba darbe, o galbūt nebenorėsite įsivaizduoti atostogų be Teverun Fighter ir norėsite jį lengvai įkelti į automobilio bagažinę, tai tikrai svarbu kaip jis yra sulankstomas. Teverun turi labai tvirtą ir paprastą vairo kolonėlės sulankstymo sistemą, tad Teverun elektrinį  paspirtuką sulankstysite per 3 sekundes. TFT displėjaus valdymo panelėje yra galimybė perjungti iš vieno variklio į du varomus variklius ir galimybė, daugybė išmaniųjų nustatymų, ECO režimas. Teverun TFT ekranėlis - tai naujausia technologija su dar neregėtomis paspirtuko funkcijomis, pavyzdžiui nustatyti greičio, galios, elektroninio stabdžio stiprumą ir kitus parametrus, kiekvienam iš 5 važiavimo režimų, todėl su Teverun Fighter būsite pranašesnis už bet kokį kitą elektrinį paspirtuką.

Šie paspirtukai gaminami ir tobulinami pagal mūsų specialų užsakymą ir su išskirtine komplektacija, todėl garantuojame ypač patikimus ir daugelio metų patikrintus elektronikos ir baterijų komponentus.

Kiekvienas pirkėjas galės pasirinkti sau tinkamą versiją, pagal savo galios ir nuvažiuojamo atstumo poreikius:

TEVERUN FIGHTER 11 26Ah - su 26Ah baterija įveiks iki 80 km, o 4704W galia padės pasiekti greitį iki 85 km/h.

TEVERUN FIGHTER 11+ 35Ah - su 35Ah baterija įveiks iki 120 km, o 5376W galia padės pasiekti greitį iki 85 km/h.

TEVERUN FIGHTER SUPREME - su 35Ah ir net 72v baterija, įveiks iki 120 km, o net 9240W galia padės pasiekti greitį iki 100 km/h

 

Atidumo ir kruopštumo šedevras - TEVERUN FIGHTER 11+

Tai - Riedis.LT komandos pasididžiavimas. Sukaupę ilgametę patirtį ir pardavę tūkstančius paspirtukų, žinome ko reikia net ir išrankiausiems klientams. Visas žinias ir begalę laiko skyrėme šio modelio gamybai ir komplektacijai, tad džiaugiamės galėdami Jums pristatyti - TEVERUN FIGHTER 11+. Tokios kainos ir kokybės santykio dar nesate matę.

Šio paspirtuko kūrimas užtrukau daugiau negu 2 metus. Teverun gamykla tapo strateginis Minimotors (Dualtron) gamyklos partneris ir kartu šia didžiule kompanija nusprendė sukurti kai ką įspūdingo. Daugybė valandų buvo praleista prie šio paspirtuko kiekvieno komponento ir detalės. Džiaugiamės galėdami jums pristatyti elektrinio transporto ateitį jau šiandien.

Patogus transportuoti, lengvai sulankstomas

Sulankstyto paspirtuko matmenys: Ilgis - 135 cm, plotis - 65 cm, aukštis - 58 cm.

Paspirtukas turi itin tvirtą, atnaujintą bei patentuotą trijų taškų sulenkimo mechanizmą. TEVERUN gamykla skyrė daug laiko geriausių sulenkimo mechanizmų analizei ir testavimams, kol pagaliau rado tokį, kuris atitinka mūsų keliamus aukščiausius standartus. Sulenkimo mechanizmas yra apjungtas trim taškais: pritvirtintas kaištis + tvirtinimo svirtis su saugos mygtuku + apsauginis kaištis.


Pats TEVERUN FIGHTER 11+ elektrinis paspirtukas sveria tik 36 kg, transportavimui taip pat padės ir kabliukas esantis prie vairo, kuris užsikabina už galinės kojos atramos - tad šį elektrinį paspirtuką bus itin patogu pakelti.


Norime, kad mūsų klientams paspirtuku važiuoti būtų itin malonu ir stabilu. Paspirtukas turi nesulankstomą vairą, kuris suteiks stabilumo ir saugumo pojūtį važiuojant, o per laiką - neišklibės.

Daug galios už itin patrauklią kainą

Pasiruoškite lėkti ir pralenkti vėją! TEVERUN FIGHTER 11+ elektrinis paspirtukas turi 2 galingus variklius po 1600W ir išvysto greitį iki 85 km/h.

Paspirtukas skirtas atlaikyti 150 kg apkrovą, tad jo teikiamais privalumais galės mėgautis ir sunkesni vairuotojai. Galingį variklių ir 60V sistemos dėka, šis galiūnas net ir su sunkesne apkrova puikiai įveiks įvairias trasas. Šis elektrinis paspirtukas puikiai tiks įvairaus sudėjimo vairuotojams.

Greitį ir akceleraciją padeda išvysti net 2 itin aukštos kokybės TEVERUN gamintojo sinusiniai 35-40A srovės valdikliai. Sinusiniai valdikliai užtikrins, kad startavimas iš vietos būtų itin malonus ir tolygus, o norintys grubesnio ar švelnesnio startavimo galės pasikoreguoti nustatymus TFT (planšetės tipo) displėjuje. Valdiklius ir įmantriausius jų parametrus galėsite valdyti per itin funkcionalų ir ryškų, bet kokiu paros metus matomą TEVERUN TFT displėjų. Elektrinių paspirtukų mėgėjai visame pasaulyje įvertino, kad šis displėjus yra vienas geriausių rinkoje - šio elektrinio paspirtuko ekrano rodomą informaciją matysite net ir ryškiausioje dienos šviesoje.

Itin didelė baterija

Elektrinis paspirtukas TEVERUN FIGHTER 11+ turi 60V darbinės įtampos ir 35Ah LG (2100Wh) talpos baterija, pagamintą iš aukščiausios klasės 21700 LG ličio jonų celių. 21700 ličio jonų celės - tai naujausia technologija baterijų pasaulyje. Tokias celes naudoja TESLA, PANASONIC, LG, SAMSUNG gamintojai, tad galite būti tikri, kad turėsite aukščiausio lygio bateriją.
Savaime suprantama, kad baterija reikalauja tam tikros priežiūros - informaciją apie baterijoms reikalingą priežiūrą galite rasti čia.

Šis paspirtukas turi du įkrovimo lizdus, o pakuotėje rasite greitąjį 5A įkroviklį. Dviejų įkrovimo lizdų dėka paspirtuką galėsite krauti dar vienu papildomu įkrovikliu. 

Su šia milžiniška baterija galėsite įveikti net iki 120 km atstumą.

Didelės padangos, galingi stabdžiai - saugus važiavimas garantuotas.

Dažnu atveju tokio dydžio ir tokių išmatavimų paspirtukai turi 10 colių padangas - šis galiūnas turi net 11 colių dydžio padangas. Norime, kad mūsų klientams kiltų kuo mažiau rūpesčių, tad šiame paspirtuke yra naudojamos vieno geriausių - CST gamintojo STREET tipo bekamerinės padangos, kurios savo viduje turi papildomą klijų sluoksnį. Dėl to, kad šios padangos yra bekamerinės - bus mažiau rūpesčių dėl nuleistų padangų, o papildomas klijų sluoksnis iškart savaime užsiklijuos jeigu netyčia pradurtumėte padangą. Teverun Fighter norėsite laikyti namie arba darbe, o galbūt nebenorėsite įsivaizduoti atostogų be Teverun Fighter ir norėsite jį lengvai įkelti į automobilio bagažinę, tai tikrai svarbu kaip jis yra sulankstomas. Teverun turi labai tvirtą ir paprastą vairo kolonėlės sulankstymo sistemą, tad Teverun elektrinį  paspirtuką sulankstysite per 3 sekundes. TFT displėjaus valdymo panelėje yra galimybė perjungti iš vieno variklio į du varomus variklius ir galimybė, daugybė išmaniųjų nustatymų, ECO režimas. Teverun TFT ekranėlis - tai naujausia technologija su dar neregėtomis paspirtuko funkcijomis, pavyzdžiui nustatyti greičio, galios, elektroninio stabdžio stiprumą ir kitus parametrus, kiekvienam iš 5 važiavimo režimų, todėl su Teverun Fighter būsite pranašesnis už bet kokį kitą elektrinį paspirtuką.

Šis elektrinis paspirtukas turi įmontuotus hidraulinius diskinius stabdžius. Galingi stabdžiai elektriniam paspirtukui suteikia maksimalų stabdymo efektyvumą ir ženkliai sutrumpina stabdymo kelią. Mes rūpinamės savo klientu saugumu ir norime, kad jų patirtis vairuojant mūsų paspirtukus būtų kuo geresnė.

Ištobulintų TEVERUN valdiklių ir displėjaus dėka, galėsite naudoti EABS ir ABS funkcijas.
ABS funkcija neleis ratams užsikirsti ir taip padės stabdyti slidžioje situacijose (smėlis, drėgnas ar dulkėtas kelias)

EABS funkcija - stabdys varikliu. Įjungus EABS jūsų stabdžiai ir jų kaladėlės tarnaus ilgiau, nes didžiąją darbo dalį stabdant atliks variklis.

Itin stabilus važiavimas, iki menkiausių detalių apgalvota konstrukciją 

Didelės 11 colių padangos užtikrins stabilų ir malonų važiavimą bet kokiais keliais.

Mėgaukitės stabiliu važiavimu net ir važiuojant dideliu greičiu. TEVERUN FIGHTER 11+ paspirtukas turi vairo stabilizatorių - demferį, kuris užtikrins vairo stabilumą įvairiose situacijose. Demferis yra reguliuojamas - tad kiekvienas galės pasirinkti vairo sukimosi kietumą / minkštumą pagal savo poreikius.


C tipo amortizacinė sistema, galingi hidrauliniai reguliuojami amortizatoriai (tiek priekyje, tiek gale) ir galinės kojos atrama leis įveikti visus paviršius - lygų asfaltą, senamiesčio akmenuotus kelius, žvyrkelius su duobėmis ar net miško trasas.

Itin tvirti karboninio dizaino purvasaugiai (tiek priekyje, tiek gale) saugos Jus nuo šlapio ar purvino kelio padarinių. Juk taip nemalonu kai pasivažinėjus elektriniu paspirtuku, nugara ir kojos būna visos šlapios. Mėgaukitės sausu važiavimu su TEVERUN FIGHTER 11+. Priklausomai nuo siuntos purvasaugiai gali būti karboninio arba matinio dizaino.

Tikras funkcionalumo šedevras - įspūdingas apšvietimas, NFC sistema

Matykite ir būkite matomi. TEVERUN FIGHTER 11+ elektriniame paspirtuke yra įmontuota tik geriausia apšvietimo sistema. Galingas priekinis žibintas, priekiniai, galiniai korpuso žibintai, šoniniai korpuso LED žibintai, vairalazdės apšvietimas, posūkių žibintai bei STOP signalo žibintas - visa tai užtikrins, kad būsite matomi ir pastebimi net ir tamsiu paros metu, o patys važiuosite gerai apšviestu keliu.

Antros kartos atnaujintoje versijoje (2nd Gen) išvysite naujų apšvietimo įpatumų:

· Jeigu įjungsite posūkio žibintą - vairalazdės ir korpuso LED taip pat švies geltonai, o galinės kojos atramos LED švies bėgančios juostelės principu, taip pat geltonai. Bėganti juostelė bėgs į tą pusę į kurią paspaudėte posūkio signalą.

· Jeigu paspausite stabdžius - visas paspirtukas švies raudonai. Ankstesnėse versijoje, nuspaudus stabdžius, švietė tik galinis STOP žibintas. 2nd Gen versijoje raudonai švies vairalazdė, korpusas / deka, galinės kojos atrama, galinis STOP žibintas



Šiame elektriniame paspirtuke taip pat yra įmontuotas papildomas LED modulis, kurio dėka Jūs galėsite kontroliuoti paspirtuko šoninį apšvietimą bei pasirinkti jo spalvas per savo išmanujį telefoną, atsisiuntę duoCo Strip programėlę.

TEVERUN FIGHTER 11+ naudoja NFC užrakto sistemą. Tai yra tikrai puikus papildomas apsaugos mechanizmas. Be NFC rakto - niekas Jūsų paspirtuko negalės užvesti.

Kontroliuokite paspirtuką su savo mobiliuoju telefonu!

Išmanioji TEVERUN programėlė leis Jums:

· Valdyti elektrinio paspirtuko parametrus
· Valdyti elektrinio paspirtuko apšvietimą
· Stebėti elektrinio paspirtuko baterijos celių įtampą ir sveikatingumą
· Matyti įvairią papildomą su elektriniu paspirtuku susijusią informaciją

PASPIRTUKO SPECIFIKACIJOS IR PRIVALUMAI

Varikliai - 2x2688W galios varikliai (2x1600W nominali galia)

Baterija - 60V 35Ah (2100Wh) talpos baterija, pagamintą iš aukščiausios klasės 21700 LG ličio jonų celių.

Nuvažiuojamas atstumas - didelės baterijos dėka, su šiuo paspirtuku galėsite įveikti net iki 120 km.

Maksimalus greitis - šis elektrinis paspirtukas pasiekia maksimalų 85 km/h greitį.

Paspirtuko svoris ir atlaikomo krūvio svoris - TEVERUN FIGHTER 11+ sveria 36 kg ir atlaiko 150 kg svorį.

Padangos - 11 colių (27.94 cm) pripučiamos bekamerinės STREET tipo padangos, su viduje esančiu papildomu savaime užsiklijuojančiu sluoksniu.

Amortizatoriai - prabangi C tipo amortizacinė sistema. Amortizatorius rasite tiek priekyje tiek gale. Naudojami galingi reguliuojami hidrauliniai KKE gamintojo amortizatoriai.

Displėjus - itin ryškus TFT displėjus bus matomas net ir ryškioje dienos šviesoje.

Apšvietimas - Galingas priekinis žibintas, priekiniai, galiniai korpuso žibintai, šoniniai korpuso LED žibintai, vairalazdės apšvietimas, posūkių žibintai bei STOP signalo žibintas - visa tai užtikrins, kad būsite matomi ir pastebimi net ir tamsiu paros metu, o patys važiuosite gerai apšviestu keliu.

Įkrovimas - Greitasis 67.2V 5A įkroviklis šį paspirtuką įkraus vos per 7h.

Patogiai sulankstomas - sulankstyto paspirtuko matmenys: Ilgis - 135 cm, plotis - 65 cm, aukštis - 58 cm.

Tvirtas sulenkimo mechanizmas - Paspirtukas turi itin tvirtą, atnaujintą bei patentuotą trijų taškų sulenkimo mechanizmą. Sulenkimo mechanizmas yra apjungtas trim taškais: pritvirtintas kaištis + tvirtinimo svirtis su saugos mygtuku + apsauginis kaištis. Itin tvirtas ir patogus naudoti sulenkimo mechanizmas užtikrins malonų ir saugų važiavimą be jokių papildomų klibėjimų ir traškesių.

Platus korpusas ir galinės kojos atrama - platus korpusas - deka ir galinė kojos atrama leis Jums mėgautis patogiu ir komfortišku važiavimu. Kojoms vietos tikrai užteks, tad drąsiai galėsite keisti stovėjimo pozicijas, tad nepavargsite važiavimo metu.

Tvirti purvasaugiai - karboninio dizaino, itin tvirti purvasaugiai Jus apsaugos nuo drėgnų kelio sąlygų.

Paspirtuko užraktas - paspirtukas naudoja NFC užrakto sistemą. Be NFC rakto - niekas Jūsų paspirtuko negalės užvesti.

Kodėl verta rinktis būtent TEVERUN prekinio ženklo paspirtukus?


1. Kodėl Teverun?
TEVERUN elektriniai paspirtukai yra dviejų, bene pažangiausių gamyklų pasaulyje, bendras kūrinys. EON MOTORS (BLADE) ir MINIMOTORS (DUALTRON) gamyklos sujungė savo pajėgas tam, kad galėtų sukurti tai, kas elektrinių paspirtukų rinką keltų į naujas aukštumas.

2. Oficialūs tiekėjai ir atstovai čia pat Lietuvoje - tai Riedis.LT komanda.
Patys stipriai prisidėjome prie TEVERUN paspirtukų kūrimo. Kūrėme tinkamiausias komplektacijas, kuriomis mėgautis galės mūsų klientai. Atlikome daugybę testų, patikrų, dizaino ir konstrukcijos sprendimų, praleidome daugybę valandų prie šių paspirtukų, tam, kad Jūs galėtumėte mėgautis išskirtine važiavimo kokybe. Tam, kad galėtume atlikti greitą paspirtukų garantinį ir negarantinį servisą, užtikriname, kad turime VISAS šių elektrinių paspirtukų atsargines dalis vietoje.

3. Paspirtukų modeliai pritaikyti kiekvieno vairuotojo poreikiams.
Kiekvienas ras sau tinkantį TEVERUN elektrinį paspirtuką:

TEVERUN BLADE Q PRO - puikus ekonomiškas pasirinkimas ieškantiems lengvo, miestui pritaikyto paspirtuko, kuris lengvai įveiktų įvairias įkalnes dviejų variklių dėka.

TEVERUN BLADE MINI ir TEVERUN BLADE MINI PRO - galingi, kompaktiški ir stilingi. Keliaukite tiek miesto tiek užmiesčio keliukais ir itin lengvai transportuokite šiuos elektrinius paspirtukus. Rinkitės iš vieno arba dviejų variklių versijų, bei skirtingų baterijos dydžių.

TEVERUN FIGHTER MINI - aukščiausios klasės miesto paspirtukas. Mažesnis FIGHTER brolis, su visais FIGHTER privalumais: itin aukšta surinkimo kokybė, reguliuojami amortizatoriai, hidrauliniai stabdžiai, didelė galia. Įspūdingas komfortas - ranka pasiekiamas!

TEVERUN FIGHTER 11 ir TEVERUN FIGHTER 11+ - šie galingieji paspirtukai leis mėgautis savo įspūdinga galia, itin patogiu važiavimo komforto lygiu. Visos šios puikios savybės užims nedaug vietos, palyginus su kitais tokios galios paspirtukais, tad nekils jokių nepatogumų juos transportuojant.

TEVERUN FIGHTER SUPREME - tai komforto, galios ir stiliaus ikona. Elektrinių paspirtukų entuziastai ir mėgėjai bus nustebę išbandę šį neįtikėtiną TEVERUN elektrinį paspirtuką.

TEVERUN FIGHTER SUPREME 7260R - tai elektrinių paspirtukų rinkos Karalius. Tai yra Greičiausias, Galingiausias ir Daugiausiai Nuvažiuojantis TEVERUN gamyklos produktas.
Tai yra paspirtukas skirtas tikriems ekstremalams. Pajauskite dar neatrastus pojūčius kartu su TEVERUN FIGHTER SUPREME 7260R


4. Oficialus garantinis ir pogarantinis aptarnavimas - detalių niekada nepritrūks, o elektriniai paspirtukai bus aptarnauti itin greitai.
Riedis.LT komanda gali pasiūlyti visas reikiamas detales TEVERUN ir daugelį detalių kitų prekės ženklų elektriniams paspirtukams. Esame bene vieninteliai elektrinių paspirtukų tiekėjai ir pardavėjai, kurie turi savo nuosavą servisą su aukščiausio lygio kvalifikuotais meistrais ir ilgametę patirtį. Rinkdamiesi Riedis.LT produkciją galėsite būti ramūs - Jumis ir Jūsų elektriniu paspirtuku bus pasirūpinta visada.

5. Visos garantijos - suteikiamos.
Riedis.LT komanda tiki, kad skaidrumas yra vienas svarbiausių aspektų bendraujant su klientais.
Suteikiame 2 metų garantiją (6 mėn. baterijai) visiems mūsų parduodamiems elektriniams paspirtukams.

6. Produktai - atitinkantys visus reikalavimus

TEVERUN paspirtukai ir jų pakuotės turi visus reikalingus dokumentus ir sertifikatus:

• Lietuviška instrukcija - ją rasite kiekvieno TEVERUN elektrinio paspirtuko dėžėje.

• CE sertifikatas, atitinka ES saugumo reikalavimus.
Europoje sertifikuota prekė. CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas ir jo pakuotė atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

ĮSPĖJAME, kiekvienos elektrinės transporto priemonės rida priklauso nuo apkrovos bei aplinkos veiksnių. Platesnę informaciją rasite paspaudę >čia.

4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: