Kategorijos

Informacija

Gamintojai

Parduotuvės

Parduotuvės

Mūsų parduotuvė Kalvarijų g. 269, Vilnius. UAB LUTEX (Riedis.lt)

Naujos prekės

Prekių sąrašas pagal gamintoją XIAOMI

Xiaomi paspirtukai: novatoriškas protingas ir tvarus važiavimas į darbą ir atgal

Pasaulinis technologijų lyderis Xiaomi padarė didelę įtaką asmeniniam transportui su savo novatoriška elektrinių paspirtukų linija. Suderindami elegantišką dizainą, pažangias technologijas ir tvarias funkcijas, Xiaomi paspirtukai tapo populiariu miesto keleivių pasirinkimu.

1. Xiaomi Mi elektrinis paspirtukas:


Puikus dizainas: Xiaomi Mi elektrinis paspirtukas yra pripažintas dėl savo minimalistinio ir elegantiško dizaino. Dėl lengvo, bet tvirto rėmo jis suteikia patogią ir stilingą kelionę į darbą ir atgal.
Našumas: su galingu varikliu Mi elektrinis paspirtukas užtikrina sklandų pagreitį ir didžiausią greitį, tinkantį kelionėms mieste. Regeneracinė stabdžių sistema padidina energijos vartojimo efektyvumą.



2. Xiaomi Mi Electric Scooter Pro:


Patobulintas našumas: Remdamasis savo pirmtako sėkme, Mi Electric Scooter Pro siūlo didesnį atstumą ir patobulintas galimybes. Jis skirtas papsirtukininkams, ieškantiems galingesnio ir universalesnio važinėjimo į darbą ir atgal sprendimo.
Integruotas ekranas: su įmontuotu ekranu vairuotojai gali lengvai stebėti greitį, akumuliatoriaus veikimo laiką ir važiavimo režimus. Pro modelis suteikia interaktyvesnę patirtį.



3. Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2:


Mi Electric Scooter Pro 2 išmanųjį važinėjimą į darbą ir atgal perkelia į kitą lygį su patobulintomis funkcijomis. Naudodami Bluetooth, vartotojai gali sinchronizuoti paspirtuką su savo išmaniaisiais telefonais, atrakinti papildomas funkcijas ir valdymo parinktis.
Triguba stabdymo sistema: Saugumas yra prioritetas naudojant trigubą stabdymo sistemą, jungiančią diskinį, regeneracinį ir eABS stabdžių antiblokavimą, kad stabdymas būtų tikslus ir reaguojantis.



4. Essential Xiaomi Mi Electric Scooter:


Essential modelis sukurtas taip, kad būtų lengviau pasiekti, neprarandant kokybės. Jis siūlo paprastą ir patikimą elektrinio paspirtuko patirtį tiems, kurie teikia pirmenybę pagrindinėms funkcijoms.
Kompaktiškas ir nešiojamas: dėl lengvo ir sulankstomo dizaino Essential paspirtuką lengva nešiotis ir laikyti, todėl jis yra idealus pasirinkimas keliaujant paskutinę mylią į darbą ir atgal.



5. Xiaomi Mi Electric Scooter 3:


Patobulintas našumas: Mi Electric Scooter 3 reiškia Xiaomi įsipareigojimą nuolat tobulėti. Su patobulintomis funkcijomis ir našumo patobulinimais jis tinka vairuotojams, ieškantiems rafinuotos kelionės mieste patirties.
Pažangios saugos funkcijos: turėdamas pažangias saugos funkcijas, tokias kaip patobulintas apšvietimas ir reaguojantys stabdžiai, Mi Electric Scooter 3 teikia pirmenybę vairuotojo saugumui įvairiose miesto aplinkose.



Xiaomi paspirtukai su įvairiais modeliais įkūnija įsipareigojimą išmaniai, tvariai ir stilingai keliauti į darbą ir atgal. Nuo elegantiško Mi Electric Scooter dizaino iki patobulintų Pro serijos funkcijų – Xiaomi ir toliau nustato elektrinių paspirtukų standartą, pateikdama novatoriškus sprendimus, skirtus šiuolaikiškam miesto važinėjimui.

Daugiau
puslapyje
Rodoma 151 - 151 iš 151 dalykų
  • 120mm stabdžių diskas Greita peržiūra
    9,99 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    120mm stabdžių diskas XIAOMI Pro / PRO 2

    120mm stabdžių diskas skirtas XIAOMI ir kitiems elektriniams paspirtukams.

    9,99 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
Rodoma 151 - 151 iš 151 dalykų