Kategorijos

Informacija

Gamintojai

Parduotuvės

Parduotuvės

Mūsų parduotuvė Kalvarijų g. 269, Vilnius. UAB LUTEX (Riedis.lt)

Naujos prekės

Prekių sąrašas pagal gamintoją Riedis-Electric

Riedis-Electric - Riedis.lt (UAB Lutex) nuo 2017 metų vystome ir tobuliname savo elektrinių paspirtukų serijas - S8X ir S10X.

Riedis.lt kaip ilgamečiai elektrinių paspirtukų ir kito elektrinio transporto importuotojai, atstovai, pardavėjai ir remonto, serviso paslaugų tiekėjai, matėme paspirtukų rinkos vystymąsi ir iš pirmų lūpų matėme tiek klientų norus, tiek paspirtukų trūkumus ir privalumus.
Taip specialu užsakymu gaminant S8X ir S10X paspirtukus - pildome klientų lūkesčius.

Riedis-Electric - Riedis.lt (UAB Lutex) nuo 2017 metų vystome ir tobuliname savo elektrinių paspirtukų serijas - S8X ir S10X.


Riedis.lt kaip ilgamečiai elektrinių paspirtukų ir kito elektrinio transporto importuotojai, atstovai, pardavėjai ir remonto, serviso paslaugų tiekėjai, matėme paspirtukų rinkos vystymąsi ir iš pirmų lūpų matėme tiek klientų norus, tiek paspirtukų trūkumus ir privalumus.
Taip specialu užsakymu gaminant S8X ir S10X paspirtukus - pildome klientų lūkesčius, galėdami pasiūlyti paspirtukus, skirtingai pagal norus - kiekvienam.

Šių modelių paspirtukuose montuojame didžiulės talpos baterijas, turime ypač platų atsarginių dalių, aksesuarų asortimentą ir remonto servisą mūsų parduotuvės patalpose!


Tai ir vieni pirmųjų lietuviško prekinio ženklo elektrinių paspirtukų rinkoje.





  • Elektrinis paspirtukas su sėdyne - S8 X!


    Pagal ilgametę patirtį elektrinių transporto priemonių srityje, specialiu Riedis.lt užsakymu gaminami S8 serijos modeliai - išskirtinai pritaikyti Lietuvos rinkai - itin pravažūs, stabilūs ir greiti!


    Elektrinis paspirtukais su dideliais (priekinis pripučiamas, galinis pilnaviduris) 8" ratais, priekiniais bei galiniais amortizatoriais - suteiks stabilumo važiuojant ir nelygia danga ir per kliūtis. Leis Jums jaustis komfortabiliai ir minkštai tiek sėdint, tiek stovint. Galinis amortizatorius - dujinis, tad paspirtukas atsparus ir tarnaus - labai ilgai.


    Šie elektriniai paspirtukai išskirtiniai ir savo galia - turintys net 500W36V variklį, todėl S8 - įsibėgėja greitai, turi gerą trauką net su didesne apkrova ar važiuojant į statesnę įkalnę.


    O kiekvienam pagal poreikį, šios serijos paspirtukai leidžiami su skirtingos talpos akumuliatoriais - baterijomis,
    tad kiekvienas, galite rinktis, pagal norimą įveikti atstumą ir norimą išsvystyti greitį:
    S8X 8Ah ir S8X 8Ah SUPER - su 8Ah baterija įveiks 30 km ridą ir pasieks 35 km/h greitį. 
    S8X 13Ah ir S8X 13Ah SUPER - su 13Ah baterija įveiks 45 km ridą ir pasieks 35 km/h greitį.
    S8X 18Ah ir S8X 18Ah SUPER - su 18Ah baterija įveiks 55 km ridą ir pasieks 35 km/h greitį.


    Akumuliatoriai-baterijos ir įkrovėjai, atitinka aukščiausius kokybės ir saugumo standartus, tad pilnai įsikrovus - atsijungia ir įspėja Jus LED apšvietimu, raudonu - kai neįkrauta ir žaliu - pilnai įkrovus.


    S8 serijos modeliai leidžiami ir su sėdynėmis (žymimi pavadinime SUPER) ir turi galimybę įsigyti sėdynę atskirai (įsigyti čia). Sėdynė kintamo dydžio, sulankstoma ir lengvai montuojama ir nuimama.


    Paspirtukas yra sulankstomas - ne tik sulenkiamas perpus, tačiau ir su užsilenkiančiomis rankenomis, bei kintamo dydžio vairalazde-vairu - tad kompaktiškas ir patogus įvairaus ūgio žmonėms.
    Paspirtuko pagrindas turi nelygaus paviršiaus juostos, kurios neleis slidinėti.


    Elektrinis papsirtukas turi LCD ekraną - displėjų, kuriame galite matyti akumuliatoriaus lygį ir voltažą, išvystomą greitį ir įveiktą atstumą. Kurio kitoje pusėje - USB jungtis - telefono ar kito įrenginio patogiam įkrovimui.
    Taip pat įmontuotas garso signalas. Mygtuko pagalba valdomus, priekyje bei gale integruotus žibintus, tad leis saugiai jaustis ir tamsiuoju paros metu. Paspaudus stabdį - paryškėja galinio žibinto lemputės, tad įspėja ir kitus eismo dalyvius apie Jūsų stabdymą. 


    Paspirtuko rėmas pagamintas iš lengvo, tačiau kokybiško aliuminio lydinio, tad su savimi gali vežti net iki 120 kg svorį. 


    S8 - elektrinis paspirtukas - mėgstanties keliauti tiek mieste, tiek už jo ribų!




  • Elektrinis paspirtukas S10X PRO IŠ RIEDIS.LT


    Pagal ilgametę patirtį elektrinių transporto priemonių srityje, specialiu Riedis.lt užsakymu gaminami išskirtiniai S10X serijos modeliai, pritaikyti įvairiems keliams - itin pravažūs, stabilūs ir greiti, o svarbiausia, kad šiuose paspirtukuose montuojame didžiules baterijas, turime ypač platų atsarginių dalių asortimentą ir remonto servisą mūsų parduotuvės patalpose!


    Elektrinis paspirtukais su dideliais pipučiamais 10" ratais, priekiniais bei galiniais amortizatoriais. Įmontuoti aukščiausios klasės amortizatoriai suteiks stabilumo važiuojant ir nelygia danga ir per kliūtis. Leis Jums jaustis komfortabiliai ir minkštai tiek sėdint, tiek stovint.


    Šie elektriniai paspirtukai išskirtiniai ir savo galia ir praktiškumu - turintys net 500W, 48V patikimą variklį, kai įprastiniai miesto elektriniai paspirtukai paprastai turi 36V sistemą, todėl S10X - įsibėgėja greičiau, turi geresnę trauką net su didesne apkrova ar važiuojant į statesnę įkalnę.


    Šie paspirtukai gaminami ir tobulinami nuo 2017 metų, todėl garantuojame ypač patikimus ir daugelio metų patikrintus elektronikos ir baterijų komponentus.


    O kiekvienam pagal poreikį, šios serijos paspirtukai leidžiami su skirtingos talpos akumuliatoriais - baterijomis,


    tad kiekvienas, galite rinktis, pagal norimą įveikti atstumą, taip pat galite rinktis S10X PRO SUPER serijos paspirtukus, kurie gaminami su jau įmontuota sėdyne:


    S10X PRO 20Ah ir S10X PRO 20Ah SUPER - su 20Ah baterija įveiks 50-60 km ridą ir pasieks 40-45 km/h greitį.


    S10X PRO 25Ah ir S10X PRO 25Ah SUPER - su 25Ah baterija įveiks 70-80 km ridą ir pasieks 40-45 km/h greitį.


    Dviejų variklių modeliai


    S10X Dual Pro ir S10X Dual Pro Super- su 25Ah baterija įveiks 70-80 km ridą ir pasieks 40-45 km/h greitį.


    PASPIRTUKO PRIVALUMAI


    Akumuliatoriai - baterijos ir įkrovikliai, atitinka aukščiausius kokybės ir saugumo standartus, tad pilnai įsikrovus baterijai - atsijungia ir įspėja Jus LED apšvietimu, raudonu - kai neįkrauta ir žaliu - pilnai įkrovus.


    Paspirtuko elektronikai keliame aukščiausius standartus - 21A srovės TF-100 valdikliai užtikrins malonią akseleraciją ir patikimą veikimą, o galingi saugikliai ir dar galingesnės BMS (baterijų valdymo plokštės) užtikrins patikimą ir saugų elektronikos komponentų veikimą.




    • Paspirtukas yra sulankstomas - ne tik sulenkiamas perpus, tačiau ir su užsilenkiančiomis rankenomis, todėl ypač patogus transportavimui, nes užlenkta vairalazdė užsifiksuoja.                                                



    • Kintamo dydžio vairalazdė - vairas padės prisitaikyti prie įvairaus ūgio vairuotojų. 




    • Net 4 spyruokliniai amortizatoriai - 2 priekyje ir 2 gale - užtikrins malonumą važiuojant bet kokia trąsa.




    • Elektrinis papsirtukas turi LCD ekraną - displėjų, kuriame galite matyti akumuliatoriaus lygį ir voltažą, išvystomą greitį ir įveiktą atstumą. Ekrano kitoje pusėje - USB jungtis telefono ar kito įrenginio įkrovimui.




    • Taip pat yra įmontuotas elektrinis garso signalas, valdomas mygtuko pagalba.




    • Priekyje bei gale integruoti žibintai, tad leis saugiai jaustis ir tamsiuoju paros metu. Paspaudus stabdį - paryškėja galinio žibinto lemputės raudona spalva, tad įspėja ir kitus eismo dalyvius apie stabdymo pradžią. Paspirtuko šonuose, tiek priekyje, tiek gale esančiuose žibintuose yra įmontuoti ir posūkiai, tad važiuojančius už jūsų įspėsite apie būsimo manevro atlikimą. Posūkiai ir naujos kartos - bėganti LED švieselė. 



    Paspirtuko rėmas pagamintas iš lengvo, kokybiško aliuminio lydinio, tad su savimi gali vežti net iki 120 kg svorį. O bazė - pagrindas - itin platus, tad suteikia išskirtinį komfortą. Pagrinde taip pat įmontuotos dvi neslįstančios medžiagos juostos, kurios leis atsistoti saugiai ir tvirtai, neslidinėti.


    Važiuodami rinkitės iš trijų greičio rėžimų - 1,2,3.
    1 - puikiai tiks saugiai važiuoti dūzgiančiam mieste. Saugokite save ir kitus!
    2 - didinkite greitį ir mėgaukitės dviračių takų teikiamais malonumais.
    3 - pajuskite paspirtuko galią ir mėgaukitės maksimaliu paspirtuko greičiu! Primename, būkite saugūs, devėkite šalmą ir saugokite aplinkinius.


    S10X PRO serijos modeliai leidžiami ir su sėdynėmis (žymimi pavadinime SUPER). Taip pat yra galimybė įsigyti sėdynę atskirai (čia). Sėdynė kintamo dydžio, su įmontuotais amortizatoriais, sulankstoma ir greitai sumontuojama ar nuimama.


    S10X PRO elektrinis paspirtukas - aukščiausius reikalavimus atitinkantis draugas, mėgstantiems keliauti tiek mieste, tiek už jo ribų!



    2023 Sezonui paruošto modelio atnaujinimai:



    • Nauja amortizacijos sistema - priekyje įmontuota naujo tipo, pažangi C tipo amortizatorių šakė. Tokia amortizacija yra montuojama premium paspirtukuose. Tvirta priekinė konstrukcija užtikrins malonų važiavimą įvairiomis dangomis - trinkelėmis, žvyru, duobėtu keliu, miško takeliais.




    • Atnaujinta stabdžių sistema - naujo tipo mechaninių diskinių stabdžių mechanizmai, įmontuoti tiek priekyje, tiek gale, leis paspirtuką sustabdyti greičiau, efektyviau ir patikimiau. Patikima paspirtuko stabdžių sistema - raktas į Jūsų saugumą.




    • Sustiprintas sulenkimo mechanizmas - dažniausia paspirtukų vartotojų problema - klibantis vairas. Atnaujinome sulenkimo mechanizmą, įmontavome kontrolinius varžtus, keitėme tvirtinimo elementus ir tvirtinimo taškus - šių pastangų dėka, paspirtukas tapo dar tvirtesnis, patvaresnis ir ilgaamžiskesnis. Vairuotojams nebereiks vargintis dėl nereikalingų problemų, o galėsite tik mėgautis kelione.




    • Ryškesni žibintai - matykite ir būkite matomi. Jūsų saugumas - mūsų prioritetas numeris vienas. Priekyje įmontavome dar galingesnį priekinį žibintą, kuris yra bene geriausias rinkoje, atnaujinome posūkių, gabaritų ir STOP žibintus, kad jie būtų dar ryškesni ir dar labiau matomi. Primename - važiuokite visada įsijungę šviesas - jos įtakos nuvažiuojam atstumui beveik neturi!




    • Platesnis priekinis purvasaugis - šlapia kelio danga ir šlapios kojos? Platenis priekinis purvasaugis padės to išvengti. Pagamintas iš tvirto plastiko ir pritvirtintas prie naujos šakės, šis purvasaugis laikysis tvirčiau ir tarnaus dar patikimiau.




    • Švelnus EABS stabdis - papildomo saugumo suteiks, švelnus EABS stabdis, kuris įsijungia vos tik paspaudus stabdžių rankenėlę. EABS stabdis padės sutrumpinti stabdymo kelią ir taip pat padės tausoti mechaninę stabdžių sistemą. Dėka patikimų elektronikos komponentų EABS stabdis veikia nepriekaištingai.



    Dviejų variklių modeliai. Neužtenka galios važiuojant į kalną, ar norisi staigesnio startavimo? Sukūrėme dviejų variklių modelį S10X Dual Pro ir S10X Dual Pro Super, juos galite rasti čia.



Daugiau
puslapyje
Rodoma 51 - 100 iš 114 dalykų
  • Apšvietimo, garso jungiklis el. paspirtukams S10 ir S10+ Greita peržiūra
    9,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    S10x jungiklis su posūkiais

    Apšvietimo, garso jungiklis elektriniams paspirtukams S10X. Jungiklio funkcijos - priekiniai, galiniai bei posūkio apšvietimai ir garso signalas.

    9,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • S8X Vairalazdė Greita peržiūra
    18,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S8X Vairalazdė

    Elektrinio paspirtuko S8X Vairalazdė

    18,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S8x galinio rato pilnavidurė padanga 200x50 Greita peržiūra
    14,99 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S8x galinio rato pilnavidurė padanga 200x50

    Padanga (8") elektriniams paspirtukams S8X galiniam varikliui. Išmatavimai - 200x50

    14,99 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • elektrinis paspirtukas S10X PRO 20Ah (10") Greita peržiūra
    949,00 € 1 079,00 € Yra sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    elektrinis paspirtukas S10X PRO 20Ah (10")

    ATNAUJINTAS MODELIS PARUOŠTAS 2023 METŲ SEZONUI! Elektrinis paspirtukas - S10X PRO ! Dideli 10 colių ratai, pasiekia 40-45 km/h ir įveikia net iki 60 km atstumą vienu įkrovimu. Nauja amortizacijos ir stabdžių sistema, sustiprintas sulenkimo mechanizmas, ryškesni žibintai! S10X serijos modelius gaminame nuo 2017 metų ir kasmet atnaujiname!  GALIMYBĖ...

    949,00 € 1 079,00 €
    Sumažinta kaina!
    Yra sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • Displėjus elektriniam paspirtukui S10+ Greita peržiūra
    49,99 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    Displėjus elektriniam paspirtukui S8X

    Displėjus elektriniam paspirtukui S8X

    49,99 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10x korpuso galinis dangtis Greita peržiūra
    20,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    Korpuso galinis dangtis S10X , KUGOO M4

    Korpuso galinis dangtis S10X , KUGOO M4

    20,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • S10X BIRD LIMITED Priekinis Purvasaugis Greita peržiūra
    20,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X BIRD LIMITED Priekinis Purvasaugis

    S10X BIRD LIMITED Priekinis Purvasaugis

    20,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X BIRD LIMITED Stabdžių suportas BB8 Greita peržiūra
    23,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X BIRD LIMITED Stabdžių suportas BB8

    S10X BIRD LIMITED Stabdžių suportas BB8

    23,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • Sėdynė S10 elektriniams paspirtukams Greita peržiūra
    19,00 € Yra sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    Sėdynės balnas (platus) S10X / S8X / KUGOO M4

    Sėdynės balnas (platus) S10X / S8X / KUGOO M4

    19,00 €
    Yra sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X Pro vairalazdės žiedas Greita peržiūra
    10,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X Pro vairalazdės žiedas

    S10X Pro vairalazdės žiedas

    10,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X Pro sulenkimo mechanizmo bazė Greita peržiūra
    20,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X Pro sulenkimo mechanizmo bazė

    S10X Pro sulenkimo mechanizmo bazė

    20,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • Displėjus / prietaisų skydelis S10X / KUGOO M4 5pin Greita peržiūra
    49,99 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    Displėjus / prietaisų skydelis S10X /...

    Displėjus - monitorius, valdiklis ir greičio akseleratorius elektriniam paspirtukui S10X / KUGOO M4

    49,99 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X Bird priekiniai viengubi amortizatoriai su tiltu Greita peržiūra
    59,00 € Yra sandėlyje

    S10X Bird priekiniai viengubi...

    S10X Bird priekiniai viengubi amortizatoriai su tiltu

    59,00 €
    Yra sandėlyje
  • S10x vairalazdės užspaudėjas Greita peržiūra
    5,00 € Yra sandėlyje

    S10x vairalazdės užspaudėjas

    S10x vairalazdės užspaudėjas

    5,00 €
    Yra sandėlyje
  • Vairalazdės stovas S10 el. paspirtukui Greita peržiūra
    35,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    Vairalazdės stovas S8X el. Paspirtukui

    Vairalazdės stovas S8X el. Paspirtukui

    35,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • Priekinė šakės plokštė el. paspirtukams S10 ir S10+ Greita peržiūra
    9,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    Priekinė šakės plokštė el. paspirtukams S10X

    Priekinė šakės plokštė elektriniams paspirtukams S10X Kaina: 9,00 €

    9,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • Priekinis plastikinis pagrindo korpusas el. paspirtukams S10 X Greita peržiūra
    10,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    Priekinis plastikinis pagrindo korpusas...

    Priekinis plastikinis pagrindo korpusas elektriniams paspirtukams S10X

    10,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • S8x metalinis kojų padas Greita peržiūra
    10,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    S8x metalinis kojų padas

    S8x metalinis kojų padas

    10,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • Galinis stabdžių troso šarvas el. paspirtukams S10X 2000mm Greita peržiūra
    4,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    Galinis stabdžių troso šarvas el....

    Galinis stabdžių troso šarvas el. paspirtukams S10X

    4,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • Įkrovimo lizdas el. paspirtukams S8X Greita peržiūra
    10,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    Įkrovimo lizdas el. paspirtukams S8X

    Įkrovimo lizdas el. paspirtukams S8X

    10,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X Pro priekinis žibintas / lemputė + posūkiai kairė Greita peržiūra
    25,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X Pro priekinis žibintas / lemputė +...

    S10X Pro priekinis žibintas / lemputė + posūkiai kairė

    25,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X Pro priekinis žibintas / lemputė + posūkiai dešinė Greita peržiūra
    25,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X Pro priekinis žibintas / lemputė +...

    S10X Pro priekinis žibintas / lemputė + posūkiai dešinė

    25,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X Pro galinis žibintas / lemputė + posūkiai dešinė Greita peržiūra
    25,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X Pro galinis žibintas / lemputė +...

    S10X Pro galinis žibintas / lemputė + posūkiai dešinė

    25,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X Pro galinis žibintas / lemputė + posūkiai kairė Greita peržiūra
    25,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X Pro galinis žibintas / lemputė +...

    S10X Pro galinis žibintas / lemputė + posūkiai kairė

    25,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • Motoras el. paspirtukui S8 Greita peržiūra
    125,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    S8x variklis 36V su būgninių stabdžiu

    Motoras - variklis elektriniam paspirtukui S8X.

    125,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • S8X Vairo Iškyša Greita peržiūra
    19,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S8X Vairo Iškyša

    Elektrinio paspirtuko S8X Vairo Iškyša

    19,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X BIRD LIMITED ECO/TURBO SINGLE/DUAL Jungiklis Greita peržiūra
    15,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X BIRD LIMITED ECO/TURBO SINGLE/DUAL...

    S10X BIRD LIMITED ECO/TURBO SINGLE/DUAL Jungiklis

    15,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X BIRD LIMITED valdiklis 48V 20A A Greita peržiūra
    49,99 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X BIRD LIMITED valdiklis 48V 20A A -...

    S10X BIRD LIMITED valdiklis 48V 20A A - Priekinis

    49,99 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X BIRD LIMITED valdiklis 48V 20A B Greita peržiūra
    49,99 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X BIRD LIMITED valdiklis 48V 20A B -...

    S10X BIRD LIMITED valdiklis 48V 20A B - Galinis

    49,99 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X Pro sulenkimo mechanizmas Greita peržiūra
    45,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X Pro sulenkimo mechanizmas

    S10X Pro sulenkimo mechanizmas

    45,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • Rėmas-bazė el. paspirtukams S8X Greita peržiūra
    49,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    S8x korpusas

    Elektrinių paspirtukų S8X bazė - rėmas - dekas

    49,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • S8x priekinis purvasaugis Greita peržiūra
    13,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    S8x priekinis purvasaugis

    Priekiinis purvasaugis elektriniams paspirtukams S8X

    13,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • S8X Vairas su Nulenkiamomis rankenėlėmis Greita peržiūra
    18,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S8X Vairas su Nulenkiamomis rankenėlėmis

    Elektrinio paspirtuko S8X Vairas su Nulenkiamomis rankenėlėmis

    18,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X BIRD LIMITED Spynelė su baterijos indikatoriumi Greita peržiūra
    24,99 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    Spynelė su baterijos indikatoriumi ir ilgu...

    Spynelė su baterijos indikatoriumi S10X BIRD LIMITED / KUGOO M4 PRO

    24,99 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X Bird Limited rankenėlės mėlynos Greita peržiūra
    10,00 € Yra sandėlyje

    S10X Bird Limited rankenėlės mėlynos

    S10X Bird Limited rankenėlės mėlynos

    10,00 €
    Yra sandėlyje
  • Įvorė el. paspirtukams S10 ir S10+ Greita peržiūra
    9,99 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    Sulenkimo mechanizmo detalė el....

    Sulenkimo mechanizmo detalė el. paspirtukui S10X

    9,99 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • 8" priekinis ratlankis su ratu el. paspirtukams S8 Greita peržiūra
    45,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    8" priekinis ratlankis su ratu el....

    8" priekinis ratlankis su ratu elektriniams paspirtukams S8X.

    45,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • Kojelė elektriniam paspirtukui S8X Greita peržiūra
    10,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    Kojelė elektriniam paspirtukui S8X

    Kojelė S8X elektriniams paspirtukams ir dviračiams - pagal išmatavimus.

    10,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • Vairalazdė su sulenkimo mechanizmu Greita peržiūra
    70,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    S8x vairalazdė su sulenkimo mechanizmu juoda

    Vairalazdė su sulenkimo mechanizmu S8X el. paspirtukams

    70,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • Galinė šakė el. paspirtukams S8X Greita peržiūra
    20,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    Galinė šakė el. paspirtukams S8X

    Galinė šakė elektriniams paspirtukams S8X. Šakė jungia paspirtuko pagrindą - konstrukciją su galiniu ratu - varikliu bei amortizatoriais ir purvasaugiu.

    20,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • S8X Priekinio Ratlankio guolis 6200RS Greita peržiūra
    4,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S8X Priekinio Ratlankio guolis 6200RS

    Elektrinio paspirtuko S8X Priekinio Ratlankio guolis 6200RS

    4,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S8x metalinis kojų padas Greita peržiūra
    10,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    S8X metalinis kojų padas 2022

    S8x metalinis kojų padas

    10,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • Kojelė elektriniam paspirtukui S10X Bird Greita peržiūra
    9,00 € Yra sandėlyje

    Kojelė elektriniam paspirtukui S10X Bird

    Kojelė elektriniam paspirtukui S10X Bird

    9,00 €
    Yra sandėlyje
  • Vairalazdės stovas S10 el. paspirtukui Greita peržiūra
    35,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d

    Vairalazdės stovas S10X el. paspirtukui

    Vairalazdės stovas S10X serijos elektriniams paspirtukams .

    35,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2d.d
  • S10X Pro vairalazdė su priekine šake Greita peržiūra
    99,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X Pro vairalazdė su priekine šake

    S10X Pro vairalazdė su priekine šake

    99,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X BIRD LIMITED LED juosta 30 cm su įtampos keitikliu Greita peržiūra
    18,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    S10X BIRD LIMITED LED juosta 30 cm su...

    S10X BIRD LIMITED LED juosta 30 cm su įtampos keitikliu

    18,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • Priekinis žibintas S10X Bird Limited Greita peržiūra
    30,00 € Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

    Priekinis žibintas S10X Bird Limited

    Priekinis žibintas S10X Bird Limited

    30,00 €
    Turime sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.
  • S10X Bird Limited stabdžių rankenėlė kairė (2 kontaktų jungtis) Greita peržiūra
    14,95 € Išparduota

    S10X Bird Limited stabdžių rankenėlė kairė...

    S10X Bird Limited stabdžių rankenėlė kairė (2 kontaktų jungtis)

    14,95 €
    Į krepšelį Daugiau
    Išparduota
  • S10X Bird Limited dvigubi priekiniai amortizatoriai su tiltu ir guoliu Greita peržiūra
    89,00 € Išparduota

    S10X Bird Limited dvigubi priekiniai...

    S10X Bird Limited dvigubi priekiniai amortizatoriai su tiltu ir guoliu

    89,00 €
    Į krepšelį Daugiau
    Išparduota
  • S10X Bird vairalazdės stovas Greita peržiūra
    49,00 € Išparduota

    S10X Bird vairalazdės stovas

    S10X Bird vairalazdės stovas

    49,00 €
    Į krepšelį Daugiau
    Išparduota
Rodoma 51 - 100 iš 114 dalykų