TEVERUN TETRA elektrinis keturratis paspirtukas| KETURIŲ VARIKLIŲ |

tetra4x

Nauja prekė

TEVERUN TETRA - keturių variklių sumoje 6000W galia

Net 9945,6W maksimali galia ir net 60Ah baterija kurios pagalba nuvažiuosite iki 200 km ir įsibėgėti galėsite iki 55km/h

GALIMYBĖ PIRKTI IŠSIMOKĖTINAI!

NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE!

Smulkiau

 

Dėl prekės užsakymo - susisiekime!

4 499,00 € su PVM

Charakteristikos

Nominalus variklio / variklių galingumas (W) 6000
Varomoji ašis Priekinė ir galinė
Maksimalus variklio / variklių galingumas (W) 8000
Greičio ribotuvas Taip
Greitis su ribotuvu (km/h) 25
Konstrukcinis greitis (km/h) 55
Ratų dydis (inch") 13
Padangų tipas Bekamerinės
Baterijos tipas BLADE Smart BMS
Baterijos įtampa (V) 60
Įveikiamas atstumas per įkrovimą (km) 200
Baterijos talpa (Ah) 60
Baterijos talpa (Wh) 3600
Krovimosi laikas (h) 12
Stabdžių sistema Hidrauliniai diskiniai stabdžiai
Riedžio svoris (kg) 45
Maksimali apkrova (kg) 150
Žibintai Priekiniai, galiniai, stop ir posūkiai
Smart APP Taip
Užrakto tipas NFC
Riedžio išmatavimai (mm) 1183*650*1264

Apie prekę

TEVERUN TETRA yra daug daugiau nei tikėtasi naujas produktas, skirtas elektrinių paspirtukų entuziastams. Šis visureigis paspirtukas su 4 motorizuotais ratais, kurių kiekvieno rato galia yra 1500 W, yra tikras elektrinio paspirtuko ir elektrinio keturračio derinys.

Šis hibridinis paspirtukas garantuoja neprilygstamą komfortą bet kuriuo maršrutu. 4 ratai suteiks stabilumo jausmą.

4 motorizuoti ratai Teverun Tetra turi 60V 60Ah akumuliatorių (išmanusis BMS). Šis 4 ratais varomas elektrinis paspirtukas su 1500 W vienam ratui suteikia jums galios iš abiejų ašių, todėl jūsų vairavimo patirtis bus įspūdinga.
SAUGUMAS:
Saugumo požiūriu, neskaitant didelių 13 colių ratų, Teverun Tetra turi hidraulinį diskinį stabdymas. Tetra taip pat turi LED apšvietimą, kuris padės jums apšviesti kelią naktį.
Teverun Tetra elektrinis paspirtukas išsprendžia apsitaškymo problemas. Vairuoti Tetra yra neapsakomas malonumas, nes purvasargių išdėliojimas ir planavimas yra toks, jog važiavimo metu ant decko nesitaško vanduo nuo ratų.
VISIŠKAI NAUJAS DIZAINAS:
Akivaizdu, kad Teverun Tetra yra pirmasis 4 ratais varomas elektrinis paspirtukas rinkoje. Jo dizainas leidžia manyti, kad grožį ir kokybę galima apjungti kartu. 4 elektrinio paspirtuko ratai buvo daugelio naudotojų svajonė, Teverun tai pavertė realybe .

PAGRINDINIAI TEVERUN TETRA TAŠKAI:
Jei apie Teverun Tetra kalbama dėl jo skirtumo, palyginti su kitais klasikiniais paspirtukais, jis išsiskiria ir savo techninėmis charakteristikomis:

Atstumas 200 km​​
4 colių TFT ekrano su NFC

Maksimalus greitis siekia iki 55 km/h!

BATERIJA 60V 60Ah (išmanusis BMS)

NOMINALI GALIA 1500 W x 4

MAKSIMALI GALIA 9945,6W

RIBOTAS GREITIS 25 km/val

MAKSIMALUS GREITIS 55 km/val

VARIKLIO PADĖTIS FRONT + AR

SVORIS 68 kg

MAKSIMALI APKROVA 150 kg

STABDYMAS Hidrauliniai diskai

RATAI 13 colių

VALDIKLIAI 37A nuodėmės banga x 4

APŠVIETIMAS LED

ŠLAITAS ~ 30°

EKRANAS 4 colių TFT su NFC

POSŪKIO ŽIBINTAS

IŠSKLEISTAS DYDIS 1183 x 650 x 1264 mm (I x P x A)

SULENKTAS DYDIS 1183 x 650 x 1264 (I x P x A)

ĮKROVIKLIS 67.2V 5A greitas

ĮKROVIMO LAIKAS 12 valanda.

Kodėl verta rinktis būtent TEVERUN prekinio ženklo paspirtukus?


1. Kodėl Teverun?
TEVERUN elektriniai paspirtukai yra dviejų, bene pažangiausių gamyklų pasaulyje, bendras kūrinys. EON MOTORS (BLADE) ir MINIMOTORS (DUALTRON) gamyklos sujungė savo pajėgas tam, kad galėtų sukurti tai, kas elektrinių paspirtukų rinką keltų į naujas aukštumas.

2. Oficialūs tiekėjai ir atstovai čia pat Lietuvoje - tai Riedis.LT komanda.
Patys stipriai prisidėjome prie TEVERUN paspirtukų kūrimo. Kūrėme tinkamiausias komplektacijas, kuriomis mėgautis galės mūsų klientai. Atlikome daugybę testų, patikrų, dizaino ir konstrukcijos sprendimų, praleidome daugybę valandų prie šių paspirtukų, tam, kad Jūs galėtumėte mėgautis išskirtine važiavimo kokybe. Tam, kad galėtume atlikti greitą paspirtukų garantinį ir negarantinį servisą, užtikriname, kad turime VISAS šių elektrinių paspirtukų atsargines dalis vietoje.

3. Paspirtukų modeliai pritaikyti kiekvieno vairuotojo poreikiams.
Kiekvienas ras sau tinkantį TEVERUN elektrinį paspirtuką:

TEVERUN BLADE Q PRO - puikus ekonomiškas pasirinkimas ieškantiems lengvo, miestui pritaikyto paspirtuko, kuris lengvai įveiktų įvairias įkalnes dviejų variklių dėka.

TEVERUN BLADE MINI ir TEVERUN BLADE MINI PRO - galingi, kompaktiški ir stilingi. Keliaukite tiek miesto tiek užmiesčio keliukais ir itin lengvai transportuokite šiuos elektrinius paspirtukus. Rinkitės iš vieno arba dviejų variklių versijų, bei skirtingų baterijos dydžių.

TEVERUN FIGHTER MINI - aukščiausios klasės miesto paspirtukas. Mažesnis FIGHTER brolis, su visais FIGHTER privalumais: itin aukšta surinkimo kokybė, reguliuojami amortizatoriai, hidrauliniai stabdžiai, didelė galia. Įspūdingas komfortas - ranka pasiekiamas!

TEVERUN FIGHTER 11 ir TEVERUN FIGHTER 11+ - šie galingieji paspirtukai leis mėgautis savo įspūdinga galia, itin patogiu važiavimo komforto lygiu. Visos šios puikios savybės užims nedaug vietos, palyginus su kitais tokios galios paspirtukais, tad nekils jokių nepatogumų juos transportuojant.

TEVERUN FIGHTER SUPREME - tai komforto, galios ir stiliaus ikona. Elektrinių paspirtukų entuziastai ir mėgėjai bus nustebę išbandę šį neįtikėtiną TEVERUN elektrinį paspirtuką.

TEVERUN FIGHTER SUPREME 7260R - tai elektrinių paspirtukų rinkos Karalius. Tai yra Greičiausias, Galingiausias ir Daugiausiai Nuvažiuojantis TEVERUN gamyklos produktas.
Tai yra paspirtukas skirtas tikriems ekstremalams. Pajauskite dar neatrastus pojūčius kartu su TEVERUN FIGHTER SUPREME 7260R


4. Oficialus garantinis ir pogarantinis aptarnavimas - detalių niekada nepritrūks, o elektriniai paspirtukai bus aptarnauti itin greitai.
Riedis.LT komanda gali pasiūlyti visas reikiamas detales TEVERUN ir daugelį detalių kitų prekės ženklų elektriniams paspirtukams. Esame bene vieninteliai elektrinių paspirtukų tiekėjai ir pardavėjai, kurie turi savo nuosavą servisą su aukščiausio lygio kvalifikuotais meistrais ir ilgametę patirtį. Rinkdamiesi Riedis.LT produkciją galėsite būti ramūs - Jumis ir Jūsų elektriniu paspirtuku bus pasirūpinta visada.

5. Visos garantijos - suteikiamos.
Riedis.LT komanda tiki, kad skaidrumas yra vienas svarbiausių aspektų bendraujant su klientais.
Suteikiame 2 metų garantiją (6 mėn. baterijai) visiems mūsų parduodamiems elektriniams paspirtukams.

6. Produktai - atitinkantys visus reikalavimus

TEVERUN paspirtukai ir jų pakuotės turi visus reikalingus dokumentus ir sertifikatus:

• Lietuviška instrukcija - ją rasite kiekvieno TEVERUN elektrinio paspirtuko dėžėje.

• CE sertifikatas, atitinka ES saugumo reikalavimus.
Europoje sertifikuota prekė. CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas ir jo pakuotė atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

ĮSPĖJAME, kiekvienos elektrinės transporto priemonės rida priklauso nuo apkrovos bei aplinkos veiksnių. Platesnę informaciją rasite paspaudę >čia.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: