Kategorijos

Informacija

Gamintojai

Parduotuvės

Parduotuvės

Mūsų parduotuvė Kalvarijų g. 269, Vilnius. UAB LUTEX (Riedis.lt)

Naujos prekės

Prekių sąrašas pagal gamintoją E-TWOW

E-TWOW - Electric Two Wheels (tariama E 2 W) prekės ženklas yra didelės tarptautinės korporacijos dalis, kurios būstinė yra Kinijoje. Kaip elektrinių paspirtukų gamintojai, mes norėjome sukurti naują mobilumo mieste erą pasitelkdami savo išradingas elektrines transporto priemones. Elektrinis paspirtukas E-TWOW yra praktiškas sprendimas kasdieniame gyvenime. Jį sukūrė inžinierių komanda, turinti tvirtą mechanikos ir elektros inžinerijos išsilavinimą.
Riedis.lt rekomenduoja E-TWOW jau daugelį metų, kaip vieną iš kokybiškiausių elektrinių paspirtukų rinkoje.

E-TWOW istorija


E-TWOW, elektrinių dviejų ratų santrumpa (tariama E 2 W), yra didžiulės tarptautinės gamintojų asociacijos narys su pagrindiniu centru Kinijoje. Mūsų, kaip elektrinių paspirtukų gamintojų, pagrindinis tikslas buvo įvesti naują mobilumo mieste epochą pasitelkiant novatoriškas elektrines transporto priemones. Elektrinis paspirtukas E-TWOW pasirodė kaip pragmatiškas sprendimas kasdieniam gyvenimui, kurį sukūrė inžinierių komanda, turinti didelę mechanikos ir elektros inžinerijos patirtį.


Mūsų, kaip elektrinių paspirtukų gamintojų, kelionė


Pirmasis elektrinis paspirtukas E-TWOW pasirodė 2013 m., kilęs iš būtinybės efektyviai naršyti šurmuliuojančiuose miesto gatvėse. Tuo metu įprasti ir elektriniai dviračiai buvo vienintelė alternatyva automobiliams ir viešajam transportui. Tačiau dviračiai pasirodė nepatogūs dėl savo svorio ir dydžio, o daugelyje didžiųjų miestų jie buvo uždrausti metro. Tai paskatino kompaktiškesnio, nešiojamojo transportavimo būdo paklausą.


Mūsų kelionė prasidėjo nuo prototipo, išbandyto šurmuliuojančiose Šanchajaus gatvėse. Revoliucinė elektrinė transporto priemonė patraukė dėmesį, kai praeiviai dažnai teiravosi apie šį naują paspirtuką. Nors iš pradžių elektrinis paspirtukas susidūrė su iššūkiais, nes jis buvo suvokiamas kaip vaikiškas žaislas, važiavimo juo patirtis greitai įtikino žmones jo praktiškumu ir malonumu.


2013 m. pasiekėme svarbų etapą, masiškai gamindami lengviausią savo laikų elektrinį paspirtuką, sveriantį vos 9,8 kg. Tai buvo pradininkas, į priekinį ratą įmontuojant bešepetį elektros variklį su elektromagnetiniu stabdžiu ir kinetinės energijos atkūrimo sistema (KERS). Sužinokite daugiau apie mūsų pasiekimus čia.


Naujos judumo mieste eros pradininkas


Kiekvieni metai atnešdavo naujų iššūkių, kiekvienas sulaukdavo patobulinimų. E-TWOW paspirtukas buvo pirmasis, kuriame buvo integruota kinetinės energijos atkūrimo sistema – technologija, kuri anksčiau buvo skirta lenktyniniams automobiliams. Lengvas dizainas ir 3 taškų sulankstymo sistema padarė jį ypač patogiu asmeniniam transportavimui, todėl jį lengva nešiotis ir laikyti. Nors pradinis dizainas buvo sutelktas į stabilumą ir manevringumą, vėlesnės kartos turėjo ir reikšmingus ergonomikos ir programinės įrangos patobulinimus.


Iš pradžių bendradarbiaudami su įvairiomis paspirtukų komponentų gamyklomis, vėliau nusprendėme tapti elektroninių paspirtukų gamintojais, gaminančiais daugumą komponentų savo gamykloje, kad užtikrintume kokybę. Šiuo metu visame pasaulyje veikia trys verslo centrai: Kinijos gamyklos ir pardavimo biurai Vokietijoje ir Rumunijoje. Kinijos gamybos centras gamina beveik 90 % paspirtuko komponentų – nuo techninės įrangos iki programinės įrangos, variklių, plastikinių komponentų ir baterijų.


2017 metais 45-ojoje tarptautinėje išradimų parodoje Ženevoje elektrinė nešiojama ir sulankstoma transporto priemonė E-TWOW gavo aukso medalį už geriausią išradimą. Kol į sceną žengė kiti elektrinių paspirtukų gamintojai, E-TWOW e-paspirtukai išliko geriausiu pasirinkimu, išsiskiriantys kokybe, išskirtiniu manevringumu ir bendru patogiu dizainu. Pažymėtina, kad E-TWOW paspirtukas yra vienintelė elektrinė transporto priemonė, visiškai veikianti be akumuliatoriaus, todėl naudotojai gali važiuoti nuokalne nepažeidžiant komponentų.


Nutiesti kelią elektrinėms transporto priemonėms


2023 m. atidarytas antrasis mūsų gamybos centras Kinijoje, todėl mūsų gamybos pajėgumai padidėjo tris kartus. Ši plėtra palengvino naujų elektroninių paspirtukų modelių kūrimą ir novatoriškų koncepcijų bei pažangiausių technologijų, kurios žada formuoti pramonės ateitį, įdiegimą. Atsišakoję į elektrinių mopedų sektorių, pristatėme visais ratais varomą elektrinį mopedą su modernia stabdžių sistema. Visi komponentai ir mazgai atitinka automobilių pramonės standartus, o tai patvirtina mūsų įsipareigojimą formuoti elektromobilių ateitį.


Visus populiariausius E-TWOW paspirtukus rasite www.riedis.lt

Daugiau
puslapyje
Rodoma 51 - 51 iš 51 dalykų
  • Bluetooth modulis / valdiklis 36V E-TWOW Greita peržiūra
    49,00 € Išparduota

    Bluetooth modulis / valdiklis 36V E-TWOW

    Bluetooth modulis / valdiklis 36V E-TWOW

    49,00 €
    Į krepšelį Daugiau
    Išparduota
Rodoma 51 - 51 iš 51 dalykų