FIIDO TITAN elektrinis dviratis (26")

FIIDO-TITAN

Nauja prekė

Leiskitės į nuotykius su elektriniu dviračiu Fiido Titan! 

26 colių pravažios padangos, 750W integruotas variklis,4 stūmuoklių stabdžiai , efektyvus sukimo momento jutiklis ir atnaujintas, išmanusis ekranas.

Pajėgus greitai įveikti kalnus, miškingus takus, aktyvus ir galingas dviratis!

Smulkiau

 

Yra sandėlyje, pristatymas 3-9 d.d.

1 849,00 € su PVM

-350,00 €

2 199,00 € su PVM

Charakteristikos

Nominalus variklio / variklių galingumas (W) 750
Varomoji ašis Galinė
Maksimalus variklio / variklių galingumas (W) 750
Greičio ribotuvas Taip
Greitis su ribotuvu (km/h) 25
Konstrukcinis greitis (km/h) 45
Ratų dydis (inch") 26
Padangų tipas Su kamera
Baterijos tipas Ličio jonų (Li-ion)
Baterijos įtampa (V) 48
Įveikiamas atstumas per įkrovimą (km) 135
Baterijos talpa (Ah) 14.5
Baterijos talpa (Wh) 696
Krovimosi laikas (h) 7
Stabdžių sistema 4 cilindrų suportai, hidrauliniai diskiniai stabdžiai
Riedžio svoris (kg) 37.6
Maksimali apkrova (kg) 200
Žibintai Priekiniai, galiniai, stop
Smart APP Taip
Reguliuojama sėdynė Taip
Atbulinės eigos pavara Ne
Užrakto tipas APP (programėlė)
Signalizacija Ne
Riedžio išmatavimai (mm) 1850*710*1070
Pakuotės išmatavimai (mm) 1530*315*875

Apie prekę

FIIDO TITAN ELEKTRINIS DVIRATIS

Elektrinis dviratis Fiido Titan! Aliuminio rėmas, kuriame kokybiškai integruotas visas dviračio laidynas, lengvai išimama 750W baterija, kurią pilnai įkrovus galima įveikti 135km. Vairą puošia atnaujintas IPS išmanusis displėjus, kurį įjungti galima ir per mobiliąją programėlę. 

Su įspūdingu net 750W nominalios galios varikliu - pasieksite iki 45 km/h greitį. O su 14,5Ah 48V talpos baterija - vienu įkrovimu - įveiskite iki 135 km atstumą, taip pat šis modelis turi galimybę dviem papildomom baterijom primontuoti, jos tvirtinasi ant balnelio, kairėje ir dežinėje pusėje. Trijų baterijų pagalba jūsų nuvažiuojamas atstumas sieks 400km.

Fiido Titan elektrinis dviratis turi SHIMANO 9 bėgių pavarų sistemą.

Dailus aliuminio rėmas puikiai atrodys riedant miesto gatvėmis.

NUVAŽIUOJAMAS ATSTUMAS

El. dviratis Fiido Titan įveikiamas atstumas, kaip ir daugelio kitų  elektronių dviračių, priklauso nuo važiavimo būdo.

Elektrinį dviratį galite minti, padedant elektrinei pavarai (assist) - taip vienu įkrovimu įveiskite iki 120-140 kilometrų, o važiuojant pilnai elektrine pavara - akceleratoriaus pagalba - įveiksite iki 50-60 kilometrų per įkrovimą.

Elektrinio dviračio Fiido Titan baterijos talpa - 14.5Ah (696Wh).

Lentelėje palygintas nuvažiuojamas atstumas neminant pedalų ir minant + assist - kurio veikimo principas apibūdinamas: kuo didesnis spaudimas į pedalą, tuo daugiau jūsų minimą kompensuoja.

DIDELĖS IR PLAČIOS PADANGOS

Šis Fiido Titan dviratis turi 26x4" padangas, kurios puikiai tiks bekelei, tačiau yra universalesnio tipo, tad patogiai keliausite ir mieste.
Didelis ratas leis saugiai keliauti per didesnes kliūtis, o 4" plotis, kartu su stabiliu vairo mechanizmu padės jaustis tvirtai.

Fiido Titan elektrinis dviratis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina saugumą, patikimumą ir universalumą. Su savo 26 colių storio riebiomis padangomis ir 4 stūmoklių hidrauliniais stabdžiais jis užtikrina patikimą važiavimą kalnuotu, miškingu keliu. Be to, šis elektrinis dviratis turi dvigubą akumuliatoriaus laikiklį, kuris leidžia nešioti dvi papildomas baterijas, padidinant nuvažiuojamą atstumą iki 400 km. Bateriją taip pat galima valdyti per programėlę, todėl nereikia jaudintis dėl raktų praradimo. Ir paskutinis, bet ne mažiau svarbus, privalumas yra galimybė pritaikyti dviratį skirtingų ūgių vairuotojams nuo 155cm iki 210cm.

FIIDO TITAN IŠSKIRTINUMAS

Fiido Titan elektrinis dviratis turi ventiliuojamą 4 stūmuoklių stabdžių sistemą, didelį priekinį žibintą, sukimo momento jutiklį, kuris jums leis komfortiškai minti ne tik važiuojant lygiu keliu, bet ir įkalnėje.

FIIDO RIDING IŠMANIOJI PROGRAMĖLĖ

Išmanioji programėlė, kurioje lengvai bluetooth pagalba prisijungsite savo elektrinį dviratį Titan prie išmaniojo įrenginio. 

Programėlėje galite prijungti savo dviračio numerį, valdyti nustatymus, keisti assist lygių nustatymus, sukurti užrakinimo PIN kodą ir kitas funkcijas, kurias rasite Fiido Ridink programėlėje.

Taip pat šią programėlę galite naudoti kaip forumą, susikūrę paskyrą stebėkite savo keliones, palyginkite nuvažiuojamą atstumą su kitais vairuotojais, taip pat  forume dalinamasi naujienomis, bandymais ir atradimais, todėl tikri entuziastai turės puikią galimybę aktyviai dalyvaujant ir naudojant programėlę susitikti su bendraminčiais.

Fiido Titan knygutėje galėsite rasti: 

  • Dviračio apžvelgimą ir peržiūrą. Rasite pakuotėje esančių dalių, įrankių sąrašą kuris pridedamas kartu su dviračiu. Dviračio diagramą bei valdymo funkcijas.
  • Surinkimo instrukciją, kurioje punktais išdėstyta dviračio surinkimui reikalinga seka, bei foto pavyzdžiai. Nustatymai ir patarimai kaip teisingai reguliuoti, paruošti pirmajam išvažiavimui.
  • Saugumo priemonių naudojimo instrukciją
  • Specifikacija ir garantija

ĮSPĖJAME, kiekvienos elektrinės transporto priemonės rida priklauso nuo apkrovos bei aplinkos veiksnių. Platesnę informaciją rasite paspaudę >čia.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: