Apsauginis šalmas paspirtukui

Nauja prekė

Pralėkti paspirtuku dar niekad nebuvo taip smagu, tačiau reikia nepamiršti, kad kelionėje svarbiausia saugumas. Užsidėkite šalmą ir būkite pasiruošę bet kokiems netikėtumams. Sertifikuotas, patogus ir tvirtas šalmas yra trijų dydžių, reguliuojamos apimties, tad tiks visiems. Apsišarvuok ir važiuok!

L: 58-61CM
M: 54-57CM
S: 50-53CM

Smulkiau

Yra sandėlyje, pristatymas 1-2 d.d.

25,00 € su PVM

Apie prekę

Sertifikuotas paspirtuko šalmas

Šalmas pažymėtas CE ženklu, jis turi SGS ir CPSC sertifikatus. Šie dokumentai patvirtina, kad šalmas atitinka ES saugos, sveikatos ir aplinkosaugos reikalavimus, su juo atlikti laboratoriniai testai.

Konstrukcija

Įsiliekite į atsakingų paspirtukininkų gretas dėvėdami saugų ir patogų šalmą. Minkštas, patvarus, lengvai pritaikomas kiekvienai galvos apimčiai tiks ir patiks net patiems išrankiausiems.

Šalmas yra pagamintas iš kokybiškos, smūgiams atsparios medžiagos. Jis patikimai apsaugo nuo traumų ir leidžia jaustis užtikrintai įvairiose situacijose.

Prisegamas pamušalas

Lengvai nuimamas pamušalas amortizuoja, sugeria drėgmę ir užtikrina, kad šalmas patogiai priglustų prie galvos.

Reguliuojamas dydis

Šalmas yra trijų dydžių. Kiekvienas jų yra reguliuojamos apimties su fiksuojamais smakro dirželiais. Pasukite nugarėlėje esantį tam skirtą ratuką ir priveržkite arba atlaisvinkite šalmą. Dirželių ilgį pritaikyti taip pat lengva. Patraukite fiksatorių aukštyn jei norite, kad šalmas laikytųsi tvirčiau arba žemyn, jei reikia daugiau erdvės.

ABS korpusas

Šalmo išorė pagaminta iš ABS  tvirto, ypač lengvo, atsparaus smūgiams ir deformacijoms termoplastiko. Ši medžiaga nekenkia sveikatai  ir aplinkai, gali būti perdirbama.  Korpuso pagrindinė funkcija – sugerti smūgio jėgą.

EPS vidus

Šalmo vidus pagamintas iš storo polistireninio putplasčio (EPS), kuris taip pat kaip ir ABS yra tvirtas, ilgaamžis ir draugiškas gamtai. Be to, ši medžiaga yra atspari drėgmei (sušlapusi nepraranda savo savybių) ir gerai izoliuoja šilumą. EPS absorbuoja smūgio jėgą.

Šalmo dydis

Tik tinkamo dydžio šalmas gali būti saugus ir patogus. Jis turi priglusti, tačiau neveržti ir nebūti per daug laisvas. Rinkitės Bird iš trijų dydžių su reguliuojama apimties ir smakro dirželio sistema. Tereikia kelių judesių ir pritaikysite šalmą prie savo galvos formos ir individualių matmenų.

  • S (galvos apimtis 5053 cm).
  • M (galvos apimtis 5357 cm).
  • L (galvos apimtis 5761 cm).

Prieš pirkdami nepamirškite išmatuoti galvos apimties!

Patogus dizainas

Kuriant šalmą buvo orientuojamasi į saugų ir patogų dizainą. Jame įdiegta viskas, kas svarbu ir reikalinga važiuojant paspirtuku.

Šalmo viduje yra pamušalas, kuris maloniai priglunda, sugeria drėgmę ir amortizuoja smūgio metu. Jis lengvai prisegamas ir nusegamas, tad išskalbsite jį be jokių problemų. Net ilgai dėvint šalmą,  pamušalas išlieka savo vietoje, nes yra patikimai prisegtas.

Ventiliacinės angos

11 ventiliacinių angų užtikrina vėdinimą, kuris apsaugos nuo sukaitimo.

Šalmo svoris – 350 g

Šalmas sveria tik 350 g. Lengvas dizainas neapsunkina kaklo ir pečių juostos, o dėvėdami jo beveik nepajusite.

Reguliuojama apimtis ir smakro dirželis

Šalmo apimties ir smakro dirželio reguliavimo mechanizmai tiesiog būtini. Juk kiekvieno žmogaus galvos forma skirtinga, tad šalmas turi ją atitikti. Šalmo galinėje dalyje yra tvirtas plastikinis ratukas, kurį sukant didėja arba mažėja apimtis.

Smakro dirželis pagamintas iš nailono – patvarios, atsparios dilimui ir gerai sugeriančios drėgmę medžiagos. Pasirinkus reikiamą ilgį, dirželis patikimai užfiksuojamas, tad neslankioja ir neatsiplaiduoja. 

Apsauginis šalmas tinka ne tik paspirtukininkams, bet ir dviračių riedlenčių, riedučių mėgėjams.

Tad saugios jums kelionės!

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: